Sparta heeft in Vlaardingen een overtuigende 4-1 overwinning behaald op PAS Lamia. Charles-Andreas Brym was de grote uitblinker met alle vier de doelpunten voor Sparta. Trainer Jeroen Rijsdijk begon met enkele wissels, waaronder Brym, die al na 59 seconden de openingstreffer scoorde. Hoewel PAS Lamia snel gelijkmaakte, bracht Brym Sparta weer op voorsprong met zijn tweede goal. Brym completeerde zijn hattrick met een knal in de kruising voor rust en voegde een vierde doelpunt toe kort na de pauze.

In de tweede helft gebeurde er weinig meer, mede door de warmte. PAS Lamia kon geen comeback maken en Sparta bleef dominant. Brym miste nog een kans op een vijfde goal in de slotminuut. Sparta supporters kunnen tevreden zijn met deze prestatie, en de ploeg blijft ongeslagen in de voorbereiding.

Die laatste oefenwedstrijd zal a.s. zaterdag gespeeld worden op de Open Dag van de Kasteelclub. Dan speelt de club van Rotterdam om 13:00 uur tegen het gepromoveerde NAC uit Breda.