In de nieuwste aflevering van Sparta naar Voren! bespreken Frank Stout, Ruud van Os en Anton Slotboom het afgelopen Sparta-weekend, ondanks dat er geen wedstrijd was. Slotboom bezocht het duel Nederland-Duitsland (2-2) in de Johan Cruijff Arena en zag dat Nick Olij wel bij de selectie zat, maar niet speelde. Hij merkt op dat er tegenwoordig weinig Spartanen in Oranje zitten, met alleen Olij en Dumfries als vertegenwoordigers.

Het trio kijkt vol verwachting uit naar de komende wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Slotboom herinnert zich echter de nederlaag van vorig seizoen tegen hetzelfde team, toen Sparta verrassend verloor op het Kasteel. Dit seizoen is Go Ahead onder leiding van Paul Simonis, een oud-Spartaan met een diepe band met de club.

Daarnaast komt snackbar-eigenaar Onno Mulder op bezoek. Zijn iconische papatzaak, Florida, vlakbij het Kasteel, staat na 44 jaar te koop. Mulder, een geliefde Feyenoord-supporter in Spangen, stopt vanwege de gezondheid van zijn vrouw en de uitdagingen rondom personeel. Hij benadrukt dat wedstrijddagen altijd de leukste en drukste momenten waren voor de snackbar. Sparta-fans zullen zijn zaak zeker gaan missen, vooral op wedstrijddagen wanneer supporters in rood-witte shirts massaal een patatje pinda scoorden.

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties