Sparta treedt hard op tegen mensen die kaarten aanbieden via sites Viagogo, Ticketswap en Marktplaats. Voor de wedstrijd tegen Heracles blokkeerde Sparta al tientallen kaarten die illegaal zijn doorverkocht en het zelfde geldt voor kaarten die werden aangeboden voor de wedstrijd Feyenoord – Sparta.

Slim om dus geen kaarten via dit type sites te kopen. Blokkeert Sparta het kaartje, dan kom je het stadion immers niet meer in.

De verkopers van deze tickets riskeren ook nog eens een landelijk stadionverbod en boete van 450 euro. Als Sparta de verkopende personen indentificeert dan worden personen bij de KNVB voorgedragen voor een stadionverbod. Of het deze figuren wat uitmaakt is maar de vraag natuurlijk, maar het is een goede zaak dat Sparta er tegen optreedt. Er is bij onze club tegenwoordig veel vraag naar kaarten. Mensen die gewoon graag naar Sparta komen kijken. Kaartjes kan je uiteraard gewoon kopen via www.spartakaartje.nl – helaas zijn de daar vaak snel op. Maar via het Sparta Ticket Exchange zijn met enige regelmaat nog kaarten te krijgen. ‘Ticket Exchange’ wordt bij de meeste wedstrijden gebruikt, kaartjes zijn wat duurder, maar het systeem werkt op zich goed. Mensen die (seizoen)kaarten opkopen, puur om winst te maken kunnen we missen als de welbekende kiespijn.

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties