Beugelsdijk naar Sparta?

De (cult)held zal menig Haags jongetje zwaar teleurstellen nu een transfer naar Sparta er aan zit te komen. De deal is nog niet rond, maar het heeft er alle schijn van dat Beugelsdijk het mooi rood-wit zal gaan dragen. Tot die tijd:”Rustagh!”Door: de redactie

Sparta kansloos onderuit in (bijna) lege Kuip

Oefenpotje in De Kuip verliep niet lekker. Op deze snikhete dag viel er weinig te juichen.... of.... te klappen natuurlijk. Juichen is verboden! Met een mondkapje op de tribune werd het er niet leuker op en was het enige geklap het laatste fluitsignaal. Geniet ondanks van de wedstrijd van het wedstrijdverslag van Feyenoord - Sparta.

Fraser verlengt zijn contract tot en met juni 2022

Een jaar geleden had Henk Fraser nog een contract tot en met 2020. In september van het vorige jaar tekende hij bij tot de zomer van 2021. Nu verlengt hij zijn contract in augustus tot en met juni 2022. De verwachting is dat hij in juli 2021 zijn contract zal verlengen tot en met juni 2023.

Lens affrontera le Sparta à Bollaert le 15 août à 19h

Le RC Lens va affronter le Sparta Rotterdam le samedi 15 Août à 19 heures. Les supporters Lensois pourront assister à ce match, mais dans la limite de 5000 personnes.

OTT week 32-2020

Oefenen in de Kuip, ons uittenue dat op een Tiramisu-dessert lijkt, of van Stee die Deroy Duarte niet aan NAC wil verhuren. Heb je je Sparta mondkapje al gekocht, vanaf nu moet die op als je gaat shoppen in de Koopgoot! Wat nog wel mondkaploos kan is je snel haasten naar de fanshop (of de digitale versie ervan) om als één van de laatste supporters je SCC te kopen. 9 augustus stopt de verkoop! Dit en nog veel meer in het OTT van week 32!