Twee Sparta spelers besmet met Corona

Nadat er bekend werd dat twee spelers van de club uit Zuid besmet zijn met het Coronavirus werd vandaag bekend dat de besmettingen ook niet aan Sparta voorbij zijn gegaan: twee Sparta spelers zijn positief getest.Door: de redactie

Beugelsdijk naar Sparta?

De (cult)held zal menig Haags jongetje zwaar teleurstellen nu een transfer naar Sparta er aan zit te komen. De deal is nog niet rond, maar het heeft er alle schijn van dat Beugelsdijk het mooi rood-wit zal gaan dragen. Tot die tijd:”Rustagh!”

Sparta kansloos onderuit in (bijna) lege Kuip

Oefenpotje in De Kuip verliep niet lekker. Op deze snikhete dag viel er weinig te juichen.... of.... te klappen natuurlijk. Juichen is verboden! Met een mondkapje op de tribune werd het er niet leuker op en was het enige geklap het laatste fluitsignaal. Geniet ondanks van de wedstrijd van het wedstrijdverslag van Feyenoord - Sparta.

Fraser verlengt zijn contract tot en met juni 2022

Een jaar geleden had Henk Fraser nog een contract tot en met 2020. In september van het vorige jaar tekende hij bij tot de zomer van 2021. Nu verlengt hij zijn contract in augustus tot en met juni 2022. De verwachting is dat hij in juli 2021 zijn contract zal verlengen tot en met juni 2023.

Lens affrontera le Sparta à Bollaert le 15 août à 19h

Le RC Lens va affronter le Sparta Rotterdam le samedi 15 Août à 19 heures. Les supporters Lensois pourront assister à ce match, mais dans la limite de 5000 personnes.