Sparta wint uit (!) van RKC en komt op 30 punten

Sparta versloeg RKC in Waalwijk met 0-1 en won daarmee de tweede uitwedstrijd van het seizoen. Onze club is nu zelfs in het linkerrijtje te vinden, al kan dat morgen alweer anders zijn. Dat het voetbal bar en boos was vergeten we gemakshalve. De punten tellen en rechtstreekse handhaving komt steeds dichterbij. We nemen er een pint op Spartanen. Proost!Door: de redactie

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam

De (hele) positieve Spartaan dacht nog even aan Europees voetbal. De wedstrijd tegen Groningen bewees echter dat het (zeker zonder Ache) vooral een kwestie is van naar beneden kijken. Sparta staat op 27 uit 23, wat natuurlijk een prima score is voor een promovendus. Als we echter even iets verder kijken dan het scorebord zien we dat Sparta die veilige marge toch vooral voor de winterstop heeft ingebouwd, toen we nog wat meer scorend vermogen in de ploeg hadden. Desalniettemin, Sparta heeft nog een punt of zeven acht nodig. Laten we hopen dat drie daarvan vanavond bijgeschreven kunnen worden.

Boekpresentatie Derby aan de Maas

Even iets anders dan de wedstrijd van vanavond in Waalwijk. Er is weer een boek over Sparta uit! Ditmaal een boek over de roemruchte geschiedenis van de enige en echte stadsderby die ons kikkerlandje rijk is: de derby van Rotterdam. Dus een boek over Sparta tegen Feyenoord. En andersom natuurlijk. Er zijn twee versies: eentje voor Spartanen en eentje voor fans van de club waar wij helemaal niets mee hebben, maar wat zomaar je familie, buren of kennissen kunnen zijn. In Boekhandel Snoek wordt het boek gepresenteerd en zodra ITWM het persexemplaar heeft ontvangen schrijven we nog een recensie!

Sparta treedt gehavend aan tegen RKC

Sparta treedt morgenavond in het carnavaleske Waalwijk niet in de sterkst mogelijke opstelling aan. Van spits Ragnar Ache is het zeker dat hij niet ingezet kan worden. Van de vorige week geblesseerd geraakte spelers is het ook onzeker of deze mee zullen doen tegen de hekkensluiter van de eredivisie.

Voetbalclinic bij VVOFB

Sparta houdt op 10 april (Goede Vrijdag) een voetbalclinic voor jeugdige talenten van het het dorpje Ooltgensplaat, het eiland Goeree-Overflakkee, maar ook van daarbuiten. Heb je dus kroost waarvan je denkt dat dit de nieuwe Bok De Korver, Dennis de Nooijer of Nourdin Boukhari kan worden geef je dan op voor deze clinic!

Tevreden over de afgelopen transferperiode?
Ja, alleen een goede spits had er nog wel bij gemogen. - 28% / 203 stemmen
Ja, alleen een goede spits had er nog wel bij gemogen.
Nee, die goede spits had er echt bij gemoeten. - 55% / 394 stemmen
Nee, die goede spits had er echt bij gemoeten.
Ik ben volledig tevreden. Een extra spits erbij was echt onzin geweest. - 3% / 22 stemmen
Ik ben volledig tevreden. Een extra spits erbij was echt onzin geweest.
Ik ben ontevreden. Er hadden nog meerdere spelers bij gemoeten. - 14% / 99 stemmen
Ik ben ontevreden. Er hadden nog meerdere spelers bij gemoeten.
Aantal stemmen: 718
stemmen