OTT week 8-2020

Sparta 1 verliest, jong Sparta verliest, Sparta O19 verliest en Sparta O15 verliest ook. Dit lezen we op de officiŽle website van onze club. Wij van In The Winning Mood, zien het liever zoals de naam van onze website het betaamt. Niks geen verliespartijen, maar een langdurige roes van aaneengeschakelde overwinningen zonder je elftal aan te passen. Dat lijkt er voor nu even niet in te zitten. Maar zoals altijd is ergens de omslag dat het weer beter zal gaan. Laat deze nu uitgerekend vrijdag gaan plaats vinden. Voetballers die in een carnavalstenue gaan voetballen moeten namelijk keihard aangepakt worden. Alleen daarom al telt niets anders dan de winst in Waalwijk! We voeren de druk maar eens lekker op! Dit en meer in het OTT van week 8!Door: de redactie

Laf spelend Sparta verliest van Groningen

Sparta had bijna een hele tweede helft om de gelijkmaker te maken. Onze club hield vooral veel spelers achter de bal. Balletjes breed en achteruit speelden Groningen in de kaart. De loon van de Spartaanse angst was 0 punten. Sparta - Groningen eindigde in 1-2z In de eerste helft kreeg Sparta het moeilijk na het geblesseerd uitvallen van Auassar en ongelukkig wisselen van Fraser. Rayhi miste bij 0-0 een pingel en ook Rigo viel geblesseerd uit. Een klote middag.

Voorbeschouwing Sparta - FC Groningen

Een paar dagen nadat Sparta op Het Kasteel ADO versloeg, komt nu Groningen op bezoek. Afgelopen dinsdag was er veel wind en ook tegen Groningen zal de wind flinke invloed gaan hebben op het edele balspel. Toch zijn er ook grote verschillen. Afgelopen dinsdag was er nog de strijd tegen rechtstreekse degradatie. Indien Sparta deze zondag wint, gaat onze club zich zowaar mengen in de strijd om plek 8. Het kan verkeren.

Blessure Ache lijkt mee te vallen

Ache viel tegen ADO geblesseerd uit. De verguisde Piroe deed zijn best, maar kan vooralsnog niet brengen wat Ache wel kan. In het AD van vandaag komt echter naar voren dat de blessure mee lijkt te vallen! Goed nieuws, derhalve.

OTT week 7-2020

Altijd al benieuwd naar het verhaal achter het kapsel van Nathan Rutjes? Of weten wat de keeper uit ons kampioenelftal aan het uitspoken is? We kunnen het ook hebben over het carnavalsshirt van RKC, welke ze straks aan hebben tijdens de wedstrijd tegen Sparta. Of we kunnen het hebben over het OTT. Nee, niet dit OTT maar dat OTT dat er voor gaat zorgen dat voetbal, net zoals bij Netflix, gestreamd zal worden. De naam hebben ze al mee! Of moeten we toch even hebben over het weerbericht van komende zondag. Zorgt Dennis ervoor dat weer 20% van onze fans liever thuis blijft? Laat je horen op het OTT van week 7!

Wat verwacht jij van de rest van de reguliere competitie?
We degraderen rechtstreeks. - 5% / 68 stemmen
We degraderen rechtstreeks.
We eindigen 16e en spelen nacompetitie play-offs. - 5% / 68 stemmen
We eindigen 16e en spelen nacompetitie play-offs.
We spelen geen play-offs en handhaven ons rechtstreeks. - 80% / 1168 stemmen
We spelen geen play-offs en handhaven ons rechtstreeks.
We stunten en spelen de play-offs om Europees voetbal. - 11% / 165 stemmen
We stunten en spelen de play-offs om Europees voetbal.
Aantal stemmen: 1469
stemmen