Update: Uitslag culthelden poll

Voetbal International gaat een verhaal maken over culthelden. Per club. Tja, het is wel echt komkommertijd. De verslaggevers van het voetbalblad hebben om input gevraagd bij de supportersvereniging. Daar kwamen ze er niet uit. En ook wij bij ITWM vinden het erg lastig. Dus we roepen hierbij jullie hulp in!

UPDATE: Klik op de pijltjes voor de uitslag van de poll.

Door: de redactie

Vandaag 1 jaar geleden vierden we feest!

Vandaag is het al weer een jaar geleden dat zich het wonder van Doetinchem afspeelde. Uit een door velen vooraf beschouwde nagenoeg kansloze positie liet Sparta de voetbalkenners verbluft achter door te promoveren op de Vijverberg! En toen was het feest, feest en nog eens feest. Het feest dreunt nu nog een beetje na. Eťn van de mooiste momenten uit de roemrijke geschiedenis van de oudste profclub van Nederland!

Interview met Danny Schenkel

Hij speelde maar liefst exact 150 wedstrijden voor onze trots. Zijn laatste minuten dateren alweer van twaalf jaar geleden, zelf kwam hij maar liefst achttien jaar geleden richting het Kasteel. In zes jaar tijd groeide deze Noord-Hollandse verdediger uit tot een Rotterdams steunpilaar. Groot, kale kop en een norse blik, dan wist je als aanvaller dat het een pittige wedstrijd ging worden. Achter die norse blik op het veld zit een gozert met een goud hart. Het leidde hem uiteindelijk langs Willem II, Cyprus terug naar Telstar. Danny Schenkel, een betrouwbare kracht in het hart van de Spartaanse verdediging. De tijd vliegt voorbij maar Danny zijn we nog niet vergeten.

Update van onze Semper uit ItaliŽ

We hoorden op onze redactieburelen al een hele tijd niets van hem. Ook in Schiebroek kwamen we hem niet tegen. Bij wedstrijden werd hij niet meer gesignaleerd. Hij leek van de aardbodem verdwenen. Tot afgelopen weekend. Bericht van Semper.

Sparta verkocht al 1.000 seizoenkaarten

De eerste 1.000 seizoenkaarten werden voor het weekend al verkocht. Afgelopen vrijdag werd nr. 1000 aan de man gebracht. Eťn op de acht seizoenkaarthouders verlengde dus al in de eerste paar dagen nadat dit mogelijk was. 97% koos voor de optie "In voor- en tegenspoed".

Van Stee wil in de winterstop een linksback halen. Als Dervisoglu definitief vertrekt, moet er dan ook nog een aanvaller bij?
Nee, met Ache, Veldwijk en Piroe hebben we voldoende spitsen. - 25% / 209 stemmen
Nee, met Ache, Veldwijk en Piroe hebben we voldoende spitsen.
Jazeker, als Dervisoglu vertrekt, moet er nog een spits bij. - 75% / 641 stemmen
Jazeker, als Dervisoglu vertrekt, moet er nog een spits bij.
Aantal stemmen: 850
stemmen