Ache maakt een goal tijdens zijn debuut voor Jong Duitsland

Vorig seizoen speelde Ragnar Ache nog in de eerste divisie. Zelden was hij basisspeler en een vervelende blessure hielp ook al niet mee. Inmiddels gaat zijn crescendo met zijn carrière.

Door: de redactie

Idee voor uitbreiding stadion

Dat de uitbreiding van ons stadion de gemoederen onder de supporters bezig houdt is vanzelfsprekend. Een stadion is immers voor veel fans een soort van tweede huis. Daarom moet in de werkgroep die straks over de uitbreiding gaat praten uiteraard het supportersgeluid goed vertegenwoordigd zijn. ITWM heeft ook trouwe bezoekers die een schot voor de boeg plaatsen. Ron Laanen is zo iemand: hij komt met een mooi plan voor ons nieuwe stadion!

Nederlaag in oefenpot

Voor het zelfvertrouwen was het wel lekker geweest als Sparta de oefenpot tegen NEC had gewonnen. Maar helaas Sparta verloor thuis met 3-4, na 3-1 voor te hebben gestaan. Boeit verder natuurlijk niet, vooral niet omdat Sparta tegen NEC absoluut niet met het beste elftal aantrad. Als de mannen van Fraser er thuis tegen Vitesse maar weer staan.

Op naar een vol uitvak in Tilburg

Het duurt nog even maar we willen het nu toch al even onder de aandacht brengen. Willem II - Sparta moet een vol uitvak gaan opleveren. Inmiddels gingen al meer dan 200 Spartanen je voor en bestelden hun kaartje voor deze wedstrijd op geringe afstand van Rotterdam. En oh ja, de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Vitesse thuis (zo.24-11, 16:45) is op een handvol kaarten voor de Kasteelloge en de TVE alweer uitverkocht. Reden des te meer om niet naast het net te vissen en eens een uitwedstrijd te bezoeken. Onze mannen hebben jullie steun nodig!

Verliest Sparta JVOZ aan PSV of Zuid?

Hoofd Opleiding Dolf Roks zat gisterenavond in het tv-programma De Derde Helft van Omroep Zeeland. Daarin vertelde hij dat Sparta graag met de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) doorgaat, maar er meer kapers op de kust zijn. Verliest Sparta zijn Zeeuwse talentenvijver? Na de pijltjes meer van onze Dolffie.

Moet Sparta vol inzetten op de beker?
Uiteraard! Prachtige prijs, strijd om de Johan Cruijff schaal en Europa in. De beker kan meer dan geweldig zijn! - 73% / 329 stemmen
Uiteraard! Prachtige prijs, strijd om de Johan Cruijff schaal en Europa in. De beker kan meer dan geweldig zijn!
Nee, lekker laten lopen. Alleen maar focussen op de competitie. - 27% / 119 stemmen
Nee, lekker laten lopen. Alleen maar focussen op de competitie.
Aantal stemmen: 448
stemmen