Fortes per direct naar Sparta

Sparta en Excelsior hebben overeenstemming bereikt over een transfersom voor Jeffry Fortes. Hierdoor komt hij per direct naar Sparta. Eerder was onze club al met Fortes een contract overeengekomen dat komende zomer in zou gaan, maar hij komt dus ruim 5 maandjes eerder. Zijn contract loopt op 30 juni 2021 af.



Door: de redactie

Sparta - Fortuna eindigt in 1-1 na een matige wedstrijd

Aan een rommelig en matig duel hielden Sparta en Fortuna Sittard ieder een punt over. Sparta kwam na 20 minuten op achterstand. Na de 1-1 van Mattheij in de 73e minuut (met dank aan een blunder van Fortuna keeper Koselev) ontstond een spannende eindfase, waarin geen goal meer viel. Een wedstrijdverslag.

Voorbeschouwing Sparta - Fortuna (januari 2020)

Straks staat de eerste thuiswedstrijd van 2020 op het programma. Een lekkere avondpot, wat hopelijk zal leiden tot een goede sfeer en drie punten. Eerst nog effe voorbeschouwen.

Van Stee in het buitenland voor versterking, komst Fortes dichterbij

Feyenoorder Wouter Burger is op huurbasis vertrokken naar Excelsior. Hiermee heeft Excelsior de gewenste vervanger voor Jeffry Fortes. Sparta en Excelsior gaan nu in overleg over een transfersom en als de clubs eruit komen, dan komt Fortes nog voor 1 februari naar Sparta.

Corteo en oproep van de Spangenaren

A.s. zaterdag gaat het nieuwe hoekvak open met louter staanplaatsen. Zo'n staanvak creŽert doorgaans meer sfeer dan een zitvak en dus kan er zeker een tandje bij. De Spangenaren leggen uit waarom dat tandje bijgezet moet worden. Verder wordt er, om het heuglijke feit te vieren dat er weer staanplaatsen op Spangen zijn, voorafgaand aan Sparta - Fortuna Sittard een Corteo gelopen.