Sparta overklast RKC

Sparta - RKC: 4-0. Een terechte uitslag. We staan maar liefst 10 punten voor op mede-promovendus RKC en zijn terug in het linkerrijtje! Later meer.

Door: de redactie

Voorbeschouwing Sparta - RKC (september 2019)

Laat je vanavond horen Spartanen! De ploeg kan wel wat hartstochtelijke steun van de tribunes gebruiken! Dit is ten slotte een wedstrijd waarin het -na de verliespartijen tegen Ajax en AZ- weer moet gaan gebeuren. RKC voetbalt leuk en mag niet onderschat worden. Maar RKC staat ook laatste en thuis moet Sparta er tegen zon ploeg vol op knallen en voor de drie punten gaan. Als dat lukt hebben we 10 punten voorsprong op RKC en denderen we vanavond weer het linkerrijtje in. Come on Sparta!

Bart Vriends twijfelgeval tegen RKC

Nu Adil Auassar lijkt terug te keren na een hamstringblessure is het mogelijk dat Bart Vriends morgen in het duel tegen RKC niet zal starten. Gisteren trainde de blessuregevoelige verdediger niet voluit mee en dat kan duiden op zijn afwezigheid in het belangrijke duel met de Waalwijkers. Abels, vorige week nog ingezet als linksback zo door kunnen schuiven op de positie van Vriends. Of Faye, na een wedstrijd afwezigheid dan weer kan opdraven, lij..

Bax fluit Sparta - RKC

Na twee kansloze potjes gaat Sparta zaterdag de jacht op punten weer hervatten, want met de serie RKC-thuis, Fortuna-uit en Twente-thuis liggen daarvoor genoeg kansen. Eerst zaterdag maar eens de Waalwijkers zien te verslaan!

OTT week 38-2019

Bizar. Gaat de reporter van dienst even een paar weekjes op vakantie, wordt er direct verloren door onze mannen. Dat was toch wel even balen vanaf Bali! Zaterdag moet dat anders, dan komen Stijn en Mario op bezoek met in hun kielzog de door Sparta afgeteste Fred Grim. Bibberen en beven, of met onze beiden poten op de grond deze Waalwijkse vlieg onschadelijk maken? Een volle bak, dat helpt, er is nagenoeg geen ticket meer te krijgen! En dan nog..