Voorbeschouwing Sparta - Heracles (december 2019)

Sparta - Heracles. Het wordt het laatste eredivisie potje van dit weekend. Tijdens de wedstrijd zal in de 63 minuut het stadion gaan staan en applaudisseren als eerbetoon aan Pim Verbeek. Na 90 minuten hopen we dat Sparta drie punten bij heeft geschreven, waardoor het gat naar plek 15 maar liefst 9 punten is en we mogen spreken van ‘aansluiting bij het linkerrijtje’.

Door: de redactie

Complimenten voor Sparta

Af en toe mag Sparta ook wel eens de complimenten krijgen. Soms moet dat gewoon ondanks dat wij in Rotterdam daar niet goed in zijn. Kennen we niks aan doen, we zijn immers overal tegen. Maar dit keer is het gelukt, in een column zelfs!

OTT week week 49-2019

Ook zo'n kater gehad na een avondje Tilburg. Niet alleen van de uitslag, maar ook vanwege het schofterige ophoudbeleid van Willem II. Wat is dat voor club, wie verzint het beleid daar? Een uur wachten voordat je weer huiswaarts kan. Maar goed, we moeten ons er zeker niet van weerhouden om er 18 december voor het bekertreffen weer in dat Kruikenstadje aanwezig te zijn. Misschien stiekem met een geelzwart sjaaltje :-). Sparta supporters kunnen wel wat hebben. Verder een week van reflectie op sportief gebied. Stelt Henk Fräser volgende week Laros Duarte op i.p.v. aanvoerder Adil Auassar? En durft hij het aan om Lars Veldwijk opnieuw te passeren? Lastige keuzes voor het treffen met Heracles. Genoeg gespreksstof voor een Off Topic Topic.

Afgang in Tilburg

Een met 500 Spartanen gevuld uitvak zag de slechtste wedstrijd van dit seizoen. Sparta had helemaal niets in te brengen tegen Willem II en verloor volkomen terecht met 4-0.

Voorbeschouwing Willem II - Sparta (november 2019)

Vandaag voor de competitie naar Tilburg en op 18 december mogen we weer naar de Brabantse stad; dan voor de beker. Deze zaterdag belooft het in ieder geval een lekkere voetbalavond te worden. Prima voetbalweer, twee ploegen die het boven verwachting doen, een volle bak aan Tilburgse zijde en een vol uitvak. Alle ingrediënten voor een aantrekkelijke wedstrijd zijn vooraf bezien aanwezig. Ben je vanavond in Tilburg, Laat je dan horen Spartanen! Maar eens kijken of we weer eens 1 of 3 punten mee kunnen nemen uit een uitwedstrijd.