Sparta overleeft Haags kwartiertje en blijft ongeslagen

Wij flikken het weer! Sparta blijft ongeslagen en dat kunnen wij vieren met drie punten erbij. Met zeven punten uit drie wedstrijden kunnen wij spreken van een geweldige seizoensstart! Met hangen en wurgen werden de drie punten over de streep getrokken in Den Haag. Hoe Sparta dit flikte lees je in het wedstrijdverslag van ADO - SpartaDoor: de redactie

Met 7 uit 3 heeft Sparta een geweldige seizoenstart!

Sparta had het in de 2e helft erg moeilijk, maar who cares? Sparta wint met 1-2 in Den Haag en heeft met 7 punten uit 3 wedstrijden een geweldige seizoenstart! Laterrrr meerrrr.

..

Voorbeschouwing ADO - Sparta (augustus 2019)

Vanavond staat ADO uit op het programma. Een op papier lastig potje, al heeft ADO een lastige start van de competitie, terwijl Sparta juist In The Winning Mood is. Kan onze club deze fanzine lijn doorzetten? We gaan het vanavond zien. Eerst maar eens voorbeschouwen.

Veldwijk wil niet ten koste van alles weg

Veldwijk lijkt opnieuw weten het naar zijn zin te hebben bij Sparta. Hij wil wel weg, maar alleen als het totale plaatje klopt. Hij gaat niet zomaar weg voor iedere club. Dat blijkt ook weer uit het aanbod uit Iran, dat Veldwijk inmiddels definitief heeft afgewezen.

Dries Wuytens vertrekt

Sparta heeft met Dries Wuytens overeenstemming bereikt over de ontbinding van zijn arbeidsovereenkomst ťn de voorwaarden waaronder overschrijving naar een andere club wordt verleend, dit laat onze club via de officiŽle Sparta website weten.