Bax fluit Sparta - RKC

Na twee kansloze potjes gaat Sparta zaterdag de jacht op punten weer hervatten, want met de serie RKC-thuis, Fortuna-uit en Twente-thuis liggen daarvoor genoeg kansen. Eerst zaterdag maar eens de Waalwijkers zien te verslaan!

Door: de redactie

OTT week 38-2019

Bizar. Gaat de reporter van dienst even een paar weekjes op vakantie, wordt er direct verloren door onze mannen. Dat was toch wel even balen vanaf Bali! Zaterdag moet dat anders, dan komen Stijn en Mario op bezoek met in hun kielzog de door Sparta afgeteste Fred Grim. Bibberen en beven, of met onze beiden poten op de grond deze Waalwijkse vlieg onschadelijk maken? Een volle bak, dat helpt, er is nagenoeg geen ticket meer te krijgen! En dan nog..

Voor in je agenda: 7 oktober forumavond

Na de succesvolle forumavond die vorig seizoen in het supportershome gehouden werd,volgt er nu een tweede editie. Opnieuw zullen Manfred Laros, Henk van Stee en Henk Fraser prangende vragen van supporters beantwoorden. Er zijn geen mitsen en maren: in vorige editie ondervonden we dat alle vragen gesteld konden worden en dat daar serieus op werd ingegaan. Noteer dus nu al maandag 7 oktober in je agenda en meldt je aan om hier bij te zijn!

Sparta machteloos tegen AZ

Sparta heeft de (soort van) uitwedstrijd tegen AZ met 5-1 verloren. Kansloos, zogezegd. Sparta kwam nog snel op voorsprong - Harraoui scoorde na gestuntel van AZ - maar daarna nam de Spartaanse verdediging een snipperdag. AZ liep nog voor rust uit tot 4-1. Na de thee kwam daar nog één tegentreffer bij. Uithuilen en volgende week tegen RKC opnieuw beginnen.

Voorbeschouwing op AZ – Sparta te Den Haag

Door het ontbreken van Auassar begint Sparta vanavond verzwakt aan de wedstrijd. Dat geldt ook voor ITWM, er ontbreken redactieleden. Fjoertoer in Renesse? Vraag niet verder. Tijd hebben, maar slechts in Hoogvliet. Jaap uit Rotterdam is terug in Rotterdam met een Aziatische jetleg. De ICT’er van het stel zit met zijn lijf tussen Singapore en Curacao en iemand wordt gedwongen mee te doen aan een moordspel in Zwolle. Maar geen zorgen. Er is een voorbeschouwing. Er komt een wedstrijdverslag. Nu nog een mooie uitslag en het is zaterdagavond feest van Renesse tot Singapore, van Curacao tot Zwolle en op de weg van Den Haag naar Rotterdam!
www.auto-onderdelenshop.be
Ontsierd het ESET logo het Sparta shirt?
Ziet er niet uit, weg ermee! - 43% / 277 stemmen
Ziet er niet uit, weg ermee!
Schitterend die reclame. - 11% / 72 stemmen
Schitterend die reclame.
Niet mooi, maar een noodzakelijk kwaad - 46% / 297 stemmen
Niet mooi, maar een noodzakelijk kwaad
Aantal stemmen: 646
stemmen