Kort nieuws over FC Groningen uit

We sprokkelden wat kleine berichtjes bij elkaar en vatten dit samen in een kort nieuws topic over de wedstrijd van a.s. zondag in de Euroborg tegen FC Groningen.Door: de redactie

Verkoop kaarten uitwedstrijd FC Groningen uit valt tegen

Daar waar we onze club nog massaal wisten te steunen in de uitwedstrijden "om de hoek" lijkt het de laatste weken bergafwaarts te gaan met de steun voor onze club in de wat verdere uitwedstrijden. Dat is jammer, want Sparta heeft de beste seizoenstart in meer dan 20 jaar en verdiend veel meer support. Zo ook in en bij FC Groningen, waar gisterenavond de teller op slechts 176 verkochte kaarten stond.

OTT week 42-2019

Nieuwe week, nieuwe kansen. We laten het saaie interlandvoetbal achter ons en gaan ons weer opmaken om hetgeen waar het echt om draait in het leven van clubsupporters. Zondag treden de mannen van Fraser aan in de Euroborg in en tegen Groningen. De nummer 5 van Nederland verdiend daarbij een goed gevuld uitvak en we verzoeken een ieder dan ook snel een ticket aan te gaan schaffen. En moeten we het nog even hebben over Jong Sparta? Die wonnen in de tweede divisie van Kozakken Boys en lijken een stuk voortvarender van start te zijn gegaan dan vorig seizoen.. Wat pijnlijker is dat zowel O13 als O16 de derby's tegen hun stadsgenoten van Zuid verloren. Dat mag toch niet gebeuren? Praat er rustig op los in het Off Topic-topic van week 42!

Verslag forumavond deel II

Afgelopen week kregen jullie al een groot deel van het verslag van de forumavond van afgelopen maandag te lezen. Vandaag, in een weekend van oninteressant interland voetbal plaatsten wij het tweede deel van het verslag. Van stadionperikelen tot hoe het shirt van Sparta tot stand komt. Alles kon gevraagd worden. Heb je nog vragen over deze forumavond die in dit verslag niet beantwoord worden? Stel ze dan aan je mede Spartanen in dit topic.

Sparta wint oefenpot bij ADO

Sparta blijft in the winning mood. Vanmiddag werd een besloten oefenwedstrijd gewonnen van ADO Den Haag. In Den Haag werd een 3-1 achterstand bij rust omgebogen in een 3-4 overwinning. Piroe scoorde twee keer voor Sparta, Veldwijk één keer en de Haagse doelman tekende voor een eigen doelpunt.