Culthelden Voetbal International

Voetbal International gaat een verhaal maken over culthelden. Per club. Tja, het is wel echt komkommertijd. De verslaggevers van het voetbalblad hebben om input gevraagd bij de supportersvereniging. Daar kwamen ze er niet uit. En ook wij bij ITWM vinden het erg lastig. Dus we roepen hierbij jullie hulp in!

Door: de redactie

Update van onze Semper uit ItaliŽ

We hoorden op onze redactieburelen al een hele tijd niets van hem. Ook in Schiebroek kwamen we hem niet tegen. Bij wedstrijden werd hij niet meer gesignaleerd. Hij leek van de aardbodem verdwenen. Tot afgelopen weekend. Bericht van Semper.

Sparta verkocht al 1.000 seizoenkaarten

De eerste 1.000 seizoenkaarten werden voor het weekend al verkocht. Afgelopen vrijdag werd nr. 1000 aan de man gebracht. Eťn op de acht seizoenkaarthouders verlengde dus al in de eerste paar dagen nadat dit mogelijk was. 97% koos voor de optie "In voor- en tegenspoed".

Sparta geruchtenmachine draait op volle toeren

De transfergeruchtenmachine draait op volle toeren. We kunnen het elke dag lezen in de reacties van deze website welke spelers en allemaal mogelijk naar Sparta toe gaan, moeten, kunnen, wel dan niet gewenst zijn. En dat is alles is koffiedik kijken natuurlijk. Niets is zeker zolang het niet op de officiŽle Sparta website staat. Na de komst van Thy en Heylen hebben we niet meer al teveel via die officiŽle kanalen mogen vernemen....

Daad bij het woord voegen

De titel van dit bericht zou zo maar eens van Zuid kunnen komen. Niets is minder waar. Het is een oproep van Jordy Spoelder om snel over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe seizoenkaart. Verder is Jordy positief over de ontwikkelingen op Het Kasteel en hij kijkt alvast vooruit.

Volgend seizoen degraderen 2 clubs rechtstreeks uit de eredivisie. Goed plan?
Prima plan! - 81% / 376 stemmen
Prima plan!
De situatie met 1 rechtstreekse degradant was beter. - 19% / 89 stemmen
De situatie met 1 rechtstreekse degradant was beter.
Aantal stemmen: 465
stemmen