OTT week 34-2019

Een gedeelde eerste plaats in de eredivisie maakt ons behoorlijk trots. Uiteraard verdienden de spelers daarom alleen al een avondje Lowlands! Het is ze gegund na de overwinning bij ADO, al zullen ze zich in de residentie nu wel een beetje groen en geel ergeren! Zondag PEC Zwolle uit. Belangrijk is dat we wederom een vol uitvak hebben en dat niet iedereen op "doe eens makkelijk" Fox afstemt. In het uitvak zie je de presentatoren namelijk veel beter, zo zagen we zaterdag! Welkom bij het Off-topic topic van week 34-2019!

Door: de redactie

Sparta huurt Jol Piroe voor rest van seizoen

Het was al te verwachten. Het zat er al in. Sparta heeft vandaag bekend gemaakt overeenstemming te hebben bereikt over de komst van Jol Piroe. De 20 jarige aanvaller komt voor de rest van dit seizoen over naar Sparta en zal de concurrentie met Ache, Dervisoglu en Veldwijk aan moeten gaan. Henk van Stee neemt hiermee al vast een voorschot op het vertrek van Dervisoglu en een mogelijke transfer van Veldwijk.

Vraagprijs Veldwijk verhoogt naar 1 miljoen euro

Gisteren is de afspraak met spits Lars Veldwijk over een overgang met een gelimiteerde transfersom verlopen. Sparta verwacht nu de "Full Monty" als het gaat over de afkoop van diens contract. Clubs die Veldwijk willen hebben zullen volgens de geruchtenmachine 1 miljoen euro aan Sparta moeten betalen en het salaris van de vandaag 28 jaar oud geworden Zuid Afrikaans international moeten ophoesten.

Leiding- en ticketinfo Zwolle uit

Serdar Gzbyk is aanstaande zondag de scheidsrechter bij de wedstrijd tussen de nummer laatste PEC Zwolle en Sparta, dat gedeeld eerste staat.

Lelijke twee rijen worden bij uitbreiding stadion gelukkig anders ingevuld

Sparta had in de stadionuitbreiding 2 extra rijen - losstaand van de tribune - op het oog. Toegegeven, het is natuurlijk een beetje een kwestie van smaak, maar de meeste supporters vonden deze uitbreiding onaantrekkelijk, foeilelijk en meer van dat soort termen. Zo ook de schrijver van dit stukje. Heeft Sparta zich iets van deze terechte kritiek aan getrokken? Dat zou mooi zijn. Gelukkig gaat onze club kijken op welke wijze deze 'supportersuitbreiding' anders ingevuld gaat worden!

www.auto-onderdelenshop.be
Volgend seizoen degraderen 2 clubs rechtstreeks uit de eredivisie. Goed plan?
Prima plan! - 81% / 376 stemmen
Prima plan!
De situatie met 1 rechtstreekse degradant was beter. - 19% / 89 stemmen
De situatie met 1 rechtstreekse degradant was beter.
Aantal stemmen: 465
stemmen