Mattheij naar Sparta

Sparta Rotterdam heeft Jurgen Mattheij vastgelegd. De 26-jarige centrumverdediger komt over van Excelsior, waar hij een aflopend contract bezat en keert terug bij de club waar hij de jeugdopleiding doorliep. Mattheij tekent voor één seizoen op Het Kasteel.

Door: de redactie

Zuid uit, daarna VVV thuis

Mensen hebben geen geduld. Wij ook niet. We willen zo snel mogelijk Sparta zien voetballen. Het officiële seizoensschema van de KNVB volgt later, maar volgens een anonieme, niet gefrankeerde envelop, bezorgd op de redaktieburelen van ITWM, spelen we de eerste wedstrijd van het aankomende seizoen tegen Feyenoord uit. Op zondag 4 augustus, om 20:00 uur. Het lijkt ons sterk, op Zuid om 20:00. Dat er op zondag, 20:00 gespeeld gaat worden in de eredivisie is wel duidelijk, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat dat ook voor Feyenoord - Sparta gaat gelden. De eerste thuiswedstrijd lijkt realistischer, de vrijdag erop (9 augustus), om 20:00 uur tegen VVV. Later meer.

Column: We willen strepen, hele mooie!

Sportief gezond, financieel gezond, het zijn zeer belangrijke zaken voor een club als Sparta. Maar zo na het seizoen is er ook ruimte om eens na te denken over andere zaken. Wat maakt Sparta zo uniek? Ons prachtige shirt bijvoorbeeld! Samson (volledige naam en adres bij de redactie bekend) k.lom in de spreekwoordelijke pen en houdt een pleidooi voor het geweldige rood-wit. Lees de column en laat gerust je reactie achter

Bryan Smeets tekent voor 2 seizoenen bij Sparta

Bryan Smeets tekent een tweejarig contract bij onze club. Afgelopen winterstop wilde Henk van Stee de 26-jarige Smeets al naar Het Kasteel halen. TOP Oss verlangde toen een dusdanig hoge transfersom, dat Sparta afhaakte. Ditmaal kon de overgang wel plaatsvinden.

Sparta aast op Jurgen Mattheij

Sparta wil Jurgen Mattheij aan de selectie toevoegen. Onze club heeft al gesproken met hem gesproken, zo bevestigt de centrale verdediger, die ook kan rekenen op de interesse van enkele andere clubs.