Corteo en oproep van de Spangenaren

A.s. zaterdag gaat het nieuwe hoekvak open met louter staanplaatsen. Zo'n staanvak creŽert doorgaans meer sfeer dan een zitvak en dus kan er zeker een tandje bij. De Spangenaren leggen uit waarom dat tandje bijgezet moet worden. Verder wordt er, om het heuglijke feit te vieren dat er weer staanplaatsen op Spangen zijn, voorafgaand aan Sparta - Fortuna Sittard een Corteo gelopen.Door: de redactie

OTT week 4-2020

Al met al leuk en aardig dat Sparta goed voor de dag kwam in de ArenA en misschien ook wel een puntje had verdiend. Per saldo heeft de hele expeditie naar NullZwanzig niets opgeleverd en zijn we zoals verwacht puntentechnisch niet veel wijzer geworden. Waar blijven de laatste toevoegingen aan de selectie van Sparta trouwens? Als Directeur Voetbalzaken heb je namelijk de dingen wel eerder voor elkaar als technisch manager, nietwaar Henk van Stee? Is er al witte rook uit Brighton bijvoorbeeld? En een beetje duidelijkheid over de jeugdopleiding zou ook wel handig zijn. Tegenstrijdige berichten via de pers, daarmee moeten we het doen tot dusver. Dus dit, maar ook dat in het OTT van week 4!

Opleiding staat niet ter discussie

Vorige week plaatsten wij een artikel dat Henk van Stee de jeugdopleiding ter discussie stelde. "Dat heeft Henk van Stee nooit zo gezegd" meldt nu Dolf Roks, hoofd opleidingen. Nieuw Terbregge moet ondermeer verbouwd worden vanwege het feit dat opleiden in het DNA van de Kasteelclub zit.

Jalink en Boukhari gaan Jong Sparta leiden

Afgelopen week zagen we Jeroen Rijsdijk afscheid nemen van Sparta. Hij ging voor de functie van assistent bij de grootste voetbalclub uit Flevoland, Almere City. Vandaag wordt bekend dat zijn taken zijn overgenomen door een bekend duo.

Sparta weert zich kranig tegen Ajax

Wanneer Ajax-aanvaller Quincy Promes in de blessuretijd voor tijdrekken een gele kaart pakt, weet een argeloze voetbalvolger wel wat voor wedstrijd het was. Eentje waarin Sparta het Ajax behoorlijk lastig maakte en er bijna met een punt vandoor ging. Zo was het ook. Onze club kreeg na een kranige wedstrijd de complimenten. Niet de punten. Die moeten zaterdag tegen Fortuna gepakt worden. Een verslag.