Update van onze Semper uit ItaliŽ

We hoorden op onze redactieburelen al een hele tijd niets van hem. Ook in Schiebroek kwamen we hem niet tegen. Bij wedstrijden werd hij niet meer gesignaleerd. Hij leek van de aardbodem verdwenen. Tot afgelopen weekend. Bericht van Semper.Door: Semper

Sparta verkocht al 1.000 seizoenkaarten

De eerste 1.000 seizoenkaarten werden voor het weekend al verkocht. Afgelopen vrijdag werd nr. 1000 aan de man gebracht. Eťn op de acht seizoenkaarthouders verlengde dus al in de eerste paar dagen nadat dit mogelijk was. 97% koos voor de optie "In voor- en tegenspoed".

Sparta geruchtenmachine draait op volle toeren

De transfergeruchtenmachine draait op volle toeren. We kunnen het elke dag lezen in de reacties van deze website welke spelers en allemaal mogelijk naar Sparta toe gaan, moeten, kunnen, wel dan niet gewenst zijn. En dat is alles is koffiedik kijken natuurlijk. Niets is zeker zolang het niet op de officiŽle Sparta website staat. Na de komst van Thy en Heylen hebben we niet meer al teveel via die officiŽle kanalen mogen vernemen....

Daad bij het woord voegen

De titel van dit bericht zou zo maar eens van Zuid kunnen komen. Niets is minder waar. Het is een oproep van Jordy Spoelder om snel over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe seizoenkaart. Verder is Jordy positief over de ontwikkelingen op Het Kasteel en hij kijkt alvast vooruit.

Kopen die seizoenkaart!

Georginio Wijnaldum, Memphis Depay, Garry Rodrigues en de mannen van Broederliefde steunden Sparta al door het kopen van seizoenkaarten. Inmiddels verlengden ook redactieleden van ITWM hun seizoenkaart, net als al meer dan 500 andere supporters. Onze club heeft juist nu alle steun hard nodig, dus als je financieel een beetje kan hebben: kopen die seizoenkaart!