Jeugdopleiding: kaskraker of zwart gat?

Al jaren wordt er op ITWM door supporters de terechte vraag gesteld: Is onze jeugdopleiding zo rendabel als Sparta dat zelf stelt? Daarvoor moet je de cijfers induiken en een analyse maken. En dan ook nog eens met een stevige onderbouwing komen hoe het nu echt zit. Maurice Dister ging daar eens serieus voor zitten en komt met het antwoord op deze prangende vraag.Door: Maurice Dister

Definitieve competitieprogramma bekend

Volgend seizoen spelen we weer eredivisie (nee, echt waar joh...). Vandaag maakte de KNVB het definitieve competitieprogramma bekend. We hebben alle wedstrijden van Sparta alvast voor je op een rijtje gezet!

Dante Rigo op huurbasis naar Sparta

Sparta heeft er weer een speler bij. Dante Rigo wordt voor één seizoen gehuurd van PSV die de speler tot 2020 onder contract heeft staan. De 20 jarige Belg die 63 keer uitkwam voor Jong PSV speelde afgelopen seizoen 5 x in de hoodmacht voor de Brabantse club. Rigo is een middenvelder, waardoor de concurrentie op het middenveld zal gaan toenemen. ITWM wenst Dante uiteraard veel succes bij de club van Rotterdam!

Kaartjes VOC uit online te koop

Sparta speelt volgende week woensdag 26 juni 2019 tegen VOC. Deze wedstrijd zal de eerste zijn in de voorbereiding en wordt voor de 5e keer op rij gespeeld en staat in het teken van de John Kerstholt bokaal. Voor deze wedstrijd is de kaartverkoop gestart. Kaarten kosten slechts 7 euro en zijn online te koop.

OTT week 25

I.p.v. op zondag of maandag plaatsen we nu pas het Off Topic Topic.Oorzaak: teveel nieuwsberichten die het OTT zo maar eens zouden laten zaken. Gevolg: Getergde ITWM bezoekers die hun verhaal niet kwijt kunnen in de on topic topics. ITWM is de slechtste niet en maakt speciaal voor alle ITWM junkies (ja mensen zo worden we doorgaans elders in de stad ook genoemd) het enige echte Off Topic Topic van week 25 aan.

www.auto-onderdelenshop.be
7 punten achter op Twente met nog 5 wedstrijden te gaan. Is het kampioenschap nog mogelijk?
Nee, dat wordt nacompetitie play-offs. - 71% / 165 stemmen
Nee, dat wordt nacompetitie play-offs.
Ja, ik geloof in een stunt. Op 3 mei 2019 wordt Sparta kampioen. - 29% / 67 stemmen
Ja, ik geloof in een stunt. Op 3 mei 2019 wordt Sparta kampioen.
Aantal stemmen: 232
stemmen