Liever op Insta dan trapoefening

In het spelershome van Sparta staan drie stoelen waarop gebankdrukt wordt. Fräser deed het voor aan AD-journalist Dennis van Bergen. Op twee manieren kun je drukken. Voeten op de grond (zwaar) en met opgetrokken voeten waardoor je je rug ontziet. De trainer vertelt over leven voor het voetbal of leven van het voetbal. Een samenvatting van het interview met de realistische kijk van Fräser vindt u na de pijltjes.Door: de redactie

Siemen en Bassie

Wat boffen we toch weer. Van alle scheidsrechters die de KNVB in dienst heeft is het affiche Sparta - Go Ahead Eagles vanaf nu enigszins bezoedeld. Niemand anders dan Siemen - ik doe maar wat - Mulder is aangesteld voor de wedstrijd tussen de twee traditieclubs. Dat wordt weer smullen op zijn Siemens.

OTT week-8 2019

Het weekend zit er weer op. Vrijdag werden de schapen hard, ritueel en onverdoofd op de juiste wijze geslacht en hebben we daarmee eindelijk onze eerste overwinning van 2019 binnen gesleept. Een overwinning smaakt altijd naar meer. Na het schapenvlees krijgen we nu ook opeens trek in heerlijk Adelaarsboutje. Gaan we de komende weken nog meer leuke potjes zien, nu de spreekwoordelijke druk even van de Spartaanse ketel lijkt te zijn? Discussieer..

Sparta pakt eerste overwinning van 2019

Onder het motto beter laat dan nooit pakte Sparta de eerste overwinning van dit jaar. De Schapen uit Dordt werden met 1-4 geslacht.

Schapenslachttopic

Onze voorbeschouwert van dienst had vandaag een heuse spijbeldag. De belhamel weigerde net zoals een oude Renault dat doorgaans doet, trouwe dienst. Driewerf schande en nederige excuses. Om jullie niet helemaal in diepe te laten spartelen alsnog een reactiemogelijkheid. Het schapenslacht topic is geopend! ..
www.auto-onderdelenshop.be
Nacompetitie is zeker. Moet Fraser nu andere systemen gaan uit proberen?
Nee hoor, 5-2-3 of 5-3-2 is prima. - 18% / 55 stemmen
Nee hoor, 5-2-3 of 5-3-2 is prima.
Ja natuurlijk, het moet 4-3-3 of 4-4-2 worden. - 82% / 258 stemmen
Ja natuurlijk, het moet 4-3-3 of 4-4-2 worden.
Aantal stemmen: 313
stemmen