Sparta wint ook in interlandweekend: 1-0 tegen NEC

De Piet van Sparta spreidt zijn vleugels pas bij het vallen van de avond. Desondanks won Sparta in de vroege middag met 1-0 van NEC. Sparta speelde ondanks het gemis van een bak spelers een behoorlijke pot en was de terechte winnaar. Uitblinkers waren Laros Duarte en doelpuntenmaker Ragnar Ache.Door: de redactie

Voorbeschouwing Sparta - NEC 24 maart 2019

Vroeg uit de veren en betaald voetbal op Zondag om 12:15 uur. 25 jaar geleden werd je je aan een psychiatrisch onderzoek blootgesteld als je zulke zaken kon verzinnen. In de waan van de commercie is het tegenwoordig allemaal doodnormaal. Net zoals spelen op vrijdag- en maandagavond. Het wachten is op de geprezen dinsdag- en donderdagochtend, het zou zo maar kunnen dat je over 25 jaar nog eens terugdenkt aan deze voorbeschouwing.

Fabrie mag blijven, duidelijkheid over Kortsmit volgt in mei

Voor 1 april moeten clubs duidelijk maken of ze al dan niet verder willen met spelers van wie de contracten komende zomer aflopen. Sommige spelers krijgen dus deze maand een ontslagbrief. Dat zegt op zichzelf weinig. Speler en club kunnen later altijd nog overeenstemming bereiken over het opnieuw aangaan van een contract.

Wat is de Waard waard voor Sparta?

Gisteren kwam de tot nu toe enige kandidaat om KNVB praeses Michael van Praag op te volgen naar Het Kasteel. Deze kandidaat, voorzitter van Telstar en luisterend naar de naam Pieter de Waard had een gesprek met Manfred Laros. Hij kwam lobbyen om zo Sparta's stem te krijgen in de verkiezingen die kunnen leiden tot zijn benoeming.

Volle bak tegen NEC

Zondag schijnt het alleraardigst voorjaarsweer te worden. Sparta speelt op het belachelijke tijdstip van 12.15 en mist een karrenlading aan capabele spelers. Met dank aan de collega-clubs uit de eerste divisie, Fox en de KNVB! En toch laten we ons niet zomaar uit het veld slaan. Naar verwachting zit het Kasteel weer behoorlijk vol. Meer dan 9.000 supporters zullen Sparta zondag ondersteunen.

www.auto-onderdelenshop.be
Dervisoglu viel tegen MVV en Telstar prima in. Moet hij tegen tegen Jong Utrecht starten?
Nee, nog even op de bank is prima voor zijn ontwikkeling.
Ja, hij hoort in de basis.

resultaten