Rood en Wit!

Rood en Witte strepen. Rood Wit is onze Glorie. Rood Wit zit ons in ‘t bloed. Rood Witte Gladiatoren. We hebben strepen, hele mooie, witte en rooie! Tribale strijdkleuren, waar onze grondleggers al snel van door hadden dat je daar mee imponeert. Geļmporteerd uit het Engelse Sunderland, maar al meer dan eeuw een begrip in Nederland! Sparta, onlosmakelijk verbonden met deze kleuren! Hoe mooi is het als 10.000 Spartanen morgen in het Rood en Wit Spangen en Het Kasteel bevolken? Een oproep van onze club: kom morgen in het Rood en Wit naar het stadion.Door: de redactie

Leiding- en ticketinfo De Graafschap thuis en uit

Sparta - De Graafschap wordt gefloten door Kamphuis. Blom fluit drie dagen later De Graafschap - Sparta. De ticketinformatie voor de wedstrijd in Doetinchem is inmiddels bekend.

Ticketinfo Sparta - De Graafschap

Ticketinformatie over De Graafschap-Sparta is er nog niet, maar wel over Sparta - De Graafschap van aanstaande zaterdag. Sparta heeft meerdere verkoopperioden ingesteld om iedereen de mogelijkheid te geven om tickets te bemachtigen voor de belangrijke pot tegen De Graafschap op Het Kasteel. Wil je je eigen plaats terugkopen, dan moet je snel -deze ochtend- erbij zijn!

Sparta tegen De Graafschap in finale van de play-offs

Sparta won professioneel en zonder al teveel moeite van TOP Oss. De eerste helft was goed en vermakelijk. De ruststand van 1-0 was dik verdiend. De tweede helft was kwalitatief een stuk minder, maar echt in de problemen kwam Sparta niet. De 2 late goals van Ache waren een lekker toetje en brachten de eindstand van 3-0 op de borden. Zaterdag eerst Sparta - De Graafschap. Aanstaande dinsdag: De Graafschap - Sparta.

Voorbeschouwing Sparta - TOP Oss (nacompetitie play-offs 2019)

Spartanen, de uitgangspositie is goed, maar we zijn er nog lang niet. Ga vanavond dus vol achter de ploeg staan: samen alles geven en samen op weg naar de finale van play-offs!

www.auto-onderdelenshop.be
Aanvoerder Lars Veldwijk heeft het moeilijk. Wat te doen?
Veldwijk gewoon laten staan, met Dervisoglu op de bank. - 27% / 147 stemmen
Veldwijk gewoon laten staan, met Dervisoglu op de bank.
Veldwijk en Dervisoglu moeten nu samen een serie wedstrijden in de basis gaan starten. - 59% / 325 stemmen
Veldwijk en Dervisoglu moeten nu samen een serie wedstrijden in de basis gaan starten.
Dervisoglu in de basis en Veldwijk op de bank zou nu het beste zijn. - 14% / 77 stemmen
Dervisoglu in de basis en Veldwijk op de bank zou nu het beste zijn.
Aantal stemmen: 549
stemmen