Henk van Stee komt uit bij Harush als doelman

Sparta is in verregaande onderhandeling met Ariel Harush als nieuwe doelman. De 31-jarige IsraŽliŽr Rotterdam. Er moeten nog wat details afgerond worden en hij moet nog door de medische keuring komen. Maar de verwachting is dat hij dan snel zal aansluiten bij de Spartaanse selectie.Door: de redactie

Lamprou waarschijnlijk toch niet naar Sparta, maar naar Vitesse

VI meldde dat Lamprou naar Sparta zou komen. Maar hij lijkt op het laatste moment toch voor Vitesse te kiezen. De 27-jarige doelman kon eerste keeper worden bij onze club, maar volgens de Gelderlander kiest hij voor de Arnhemmers waar hij tweede keeper zal worden....money, money, money....

..

Kostas Lamprou op weg naar Sparta

Kostas Lamprou zal naar verwachting volgend seizoen de eerste keeper zijn van onze club, zo meldt VI. Hij wordt volgens VI dinsdag verwacht voor de medische keuring, waarna het de bedoeling is dat de laatste details van de deal worden afgerond.

Aberkante toegevoegd aan A-selectie

Abdallah Aberkane sluit op amateurbasis aan bij de selectie van Sparta Rotterdam. De negentienjarige multifunctionele verdediger was tijdens de voorbereiding al op proef bij de Rotterdammers. Aberkane zat zonder club, nadat zijn contract bij Ajax afgelopen was. In het verleden speelde hij ook in de jeugd van ADO Den Haag.

Indien in de komende periode een andere club zich meldt voor een contract is het mogelijk dat hij de overstap maakt n..

OTT week 29-2019

Een 1-2 verlies tegen een geoliede machine uit IsraŽl. Sparta speelde niet onverdienstelijk. Deze week gaat de oefencampagne verder met duels tegen Willem II en NAC. Die laatste is a.s. zaterdag op de Open Dag waar je vooral als familie in de watten wordt gelegd. Al een kaartje voor de derby uit. We lijken af te stevenen op een volle uitvakken. En wat gaat Sparta dit seizoen doen? Een betweter, visionair of gewoon verstand van voetbal? Vul dit formuliertje met je voorspelling nog even in. Verder? Zeg het zelf maar...in het Off Topic Topic week 29!

www.auto-onderdelenshop.be
Aanvoerder Lars Veldwijk heeft het moeilijk. Wat te doen?
Veldwijk gewoon laten staan, met Dervisoglu op de bank.
Veldwijk en Dervisoglu moeten nu samen een serie wedstrijden in de basis gaan starten.
Dervisoglu in de basis en Veldwijk op de bank zou nu het beste zijn.

resultaten