Wat is de Waard waard voor Sparta?

Gisteren kwam de tot nu toe enige kandidaat om KNVB praeses Michael van Praag op te volgen naar Het Kasteel. Deze kandidaat, voorzitter van Telstar en luisterend naar de naam Pieter de Waard had een gesprek met Manfred Laros. Hij kwam lobbyen om zo Sparta's stem te krijgen in de verkiezingen die kunnen leiden tot zijn benoeming.Door: de redactie

Volle bak tegen NEC

Zondag schijnt het alleraardigst voorjaarsweer te worden. Sparta speelt op het belachelijke tijdstip van 12.15 en mist een karrenlading aan capabele spelers. Met dank aan de collega-clubs uit de eerste divisie, Fox en de KNVB! En toch laten we ons niet zomaar uit het veld slaan. Naar verwachting zit het Kasteel weer behoorlijk vol. Meer dan 9.000 supporters zullen Sparta zondag ondersteunen.

Voorspellen 18-19: driekwart onderweg

Aan het begin van het seizoen deden veel Spartanen op deze site een voorspelling waar onze club dit jaar zo eindigen. Inmiddels zijn we driekwart onderweg, is de 3e periode afgerond en weten we wat al wat meer over jullie waarzeggende competenties. Sparta neemt momenteel de 2e plaats op de ranglijst in en won de eerste periode. Wie van de voorspellers doen nog mee, en wie zijn er afgevallen?

Vandaag kregen wij een update van Marcel, die dit voor ITWM allemaal bijhoudt, en zie hier het overzicht. Lees gerust door of je wel of niet meer in de race zit!

OTT week 12-2019

En zowaar won Sparta afgelopen vrijdag zomaar een uitwedstrijd. Op naar de volgende zege zou je zeggen, is het niet dat er komend weekend een wat penibele situatie zal ontstaan wegens een tekort aan selectiespelers. Maar wees gerustgesteld: Thieme Mulder, Kai Evenblij en de speler met de mooiste naam van heel Sparta:Jovanni Graciano Furtado Dos Santos staan te popelen om door Henk Fräser aan de selectie van deze week te worden toegevoegd. Hulde aan onze opleiding! Laat dat NEC maar komen, wie zijn ze dan? De wedstrijd is pas zondag, dus genoeg tijd om je reactie achter te laten in het Off-topic topic van week 12!

Sparta weer terug op tweede plek

Go Ahead verspeelde punten in Helmond, terwijl onze club met 1-3 won in Almere. Hierdoor is Sparta terug op plek 2.