Wedstrijd verdiende geen winnaar

De wedstrijd Top Oss Ė Sparta eindigde zoals ie begon. Met de 0-0 krijgen beiden clubs eigenlijk een punt te veel. Na het indrukwekkende eerbetoon met vuurwerk, ballonnen en kippenvel spandoeken ontspon zich een wedstrijd die geen wedstrijd mocht heten. Waar we naar keken? Dat weten we bij ITWM ook niet precies, toch hebben we iets van wedstrijdverslag gefabriceerd.Door: de redactie

TOP Oss en Sparta scoren niet

TOP Oss - Sparta begon met een indrukwekkend eerbetoon aan de slachtoffers van het spoorwegongeluk, gisteren in Oss. Daarna werd er ook nog gevoetbald. Het goede nieuws daarover is dat Sparta voor de vijfde keer op rij de nul hield. Het slechte nieuws is dat Sparta aanvallend onmachtig was en zelf ook niet wist te scoren. Kortom, het bleef 0-0. Later meer.

..

Voorbeschouwing TOP Oss - Sparta (September 2018)

Sparta speelt morgen in Oss tegen de plaatselijke TOP. Op het moment van schrijven zijn er nog kaarten te koop voor de bus van de SV. De autokaarten zijn uitverkocht. Sparta draait goed en heeft nog altijd kans op de eerste periodetitel. Ook in de reguliere stand klimt Sparta stiekem naar de bovenste plaatsen. Klik op het artikel voor de voorbeschouwing.

Behoorlijk openhartige Van Stee, Laros en Fraser

Afgelopen maandag was er een forumavond met Laros, Van Stee en Fraser. Het werd op diverse punten een interessante avond. Vandaag zetten we nog even wat punten op een rij die ter sprake kwamen over o.a. de Sparta financiŽn, het sportieve beleid en de uitbreiding van het stadion.

Steun Sparta ook in Oss!

Oss draait niet slecht, met 10 punten uit 5 wedstrijden. Sparta draait tot nu toe iets beter met 12 punten uit 5 wedstrijden. De laatste vier wedstrijden werden gewonnen. Gaat Sparta voor vijf op een rij? In ieder geval kan de ploeg alle steun hierbij gebruiken. Steun Sparta dus ook in Oss!