Verhaar vertrekt

De doorgaans goed geinformeerde Frank Stout meldt op Twitter dat Verhaar niet aanwezig is op de training. Volgens officiŽle lezing om zich "te oriŽnteren op een nieuwe club". Waar rook is, is vuur, Verhaar zal dus wel vertrekken bij Sparta.

Door: de redactie

Broodje bal in het home

Aanstaande vrijdag, 18 januari, is 'De Ballenboer' te gast in supportershome De Schicht. Berry van 'De Ballenboer' maakt dan broodjes bal klaar voor het goede doel: KiKa. Dat goede doel werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Sparta haalt Dirk Abels op .

We hebben er even mee gewacht dit te publiceren omdat we zeker wilden zijn dat er sprake was van een deal. Bij Sparta weten we het nooit. En als we meegaan in de regionale berichtgeving over een nummer 10 en/of echt gras op Het Kasteel weet je het nooit of je weer een flater slaat. Maar deze keer weten we het zeker, breaking is het natuurlijk niet, maar vol gepaste trots melden we jullie: We've got him: Dirk Abels komt Sparta voor 2,5 jaar versterken!

Voorspellen 18-19: Halverwege

Aan het begin van het seizoen deden veel Spartanen op deze site een voorspelling waar onze club dit jaar zo eindigen. Inmiddels zijn we iets over de helft van dit seizoen, is de 2e periode afgerond en weten we wat al wat meer over jullie waarzeggende competenties. Sparta neemt momenteel de 3e plaats op de ranglijst in en won de eerste periode. Wie van de voorspellers doen nog mee, en wie zijn er afgevallen?

OTT week 3-2019

De eerste wedstrijd van 2019 zit er op. Als onze trots elke keer weer in uitwedstrijden drie punten vergeet mee te nemen kunnen we op Het Kasteel blijven winnen tot we een ons wegen, maar worden we never-nooit kampioen. Al zeggen de spelers het 100 x. Ook opgevallen dat Sparta gisteren weer in militair groen de mat op ging terwijl we toch makkelijk in het Rood-wit hadden kunnen spelen. En wat denken jullie van Jong Sparta die gewoon met lange mouwen voetballen i.p.v. met die spuuglelijke ondershirts de weide in gaat. 't Kan dus wel! Of moeten we het nog even hebben over die twee rijen onoverdekte stoeltjes. Wat zegt u: iets vrolijker mag ook wel. Bepaal het zelf in het Off-topic Topic van week 3-2019!