OTT week 46-2018

Ook zo'n lekker weekend gehad Spartanen? Vrijdag was het na een bedroevend begin genieten geblazen van de man die aan het einde van het seizoen meer doelpunten in het mandje heeft leggen dan dat er tatoeages op zijn lichaam staan! En wat te denken van de andere velden? Is FC Den Bosch een bedreiging of zijn het de Eagles die we in de gaten moeten houden. Wat gebeurde er op Terbregge en was er niet ergens een zevenklapper waar te nemen? Praat er over in het Off-Topic-topic!Door: de redactie

Udinese gaat bod uitbrengen op Duarte

De Italiaanse Serie A-club Udinese gaat een bod uitbrengen op Deroy Duarte. De negentienjarige middenvelder is diverse keren bekeken door scouts van de club waar ook Bram Nuytinck, Hidde ter Avest en William Troost-Ekong onder contract staan. Dit meldt VI.

Semper pleit voor Marbus-El-Khattabi

Op de training veel afwezigen. Bart Vriends, Mohamed Rayhi, Ilias Alhaft en Ragnar Ache. Drenthe is een twijfelgeval. Duplan staat te springen. Semper zag de personele verschuivingen van dichtbij aan en pleit voor het spelen van de lange bal op Lars Veldwijk en Halil Dervisoglu. Zoals Sparta ooit speelde met Bram Marbus en Ali El Khattabi. Zijn verslag van de training en vooral alles daaromheen na de pijltjes.

Siemen Mulder fluit in Nijmegen

De KNVB had ook kunnen kiezen voor de altijd positief gestemde arbiter Lindhout. . Maar in al haar wijsheden dacht men dat voor de gevoelige wedstrijd tegen NEC, waar Sparta amper een speler op de been kan krijgen, dan maar vriend Siemen Mulder aan te stellen. U weet wel, de man die graag nog een extra strafschopje toekent.

Lars staat frontaal op Linda

Wie had ooit gedacht dat ITWM uit de Linda gaat citeren. Na Victoria Koblenko (vriendin van oud-speler Yevgeni Levchenko), is ITWM Boulevard een stille dood gestorven. Met de komst van onze aanvoerder en scorende spits Lars Veldwijk heeft deze site weer een freelance showverslaggever aangetrokken, omdat de vriendin van Lars, Monica Geuze, voor genoeg shownieuws zorgt. Zo staat het lieftallig paar met hun dochtertje op de cover van het Winterboek van Linda Meiden.