OTT week-8 2019

Het weekend zit er weer op. Vrijdag werden de schapen hard, ritueel en onverdoofd op de juiste wijze geslacht en hebben we daarmee eindelijk onze eerste overwinning van 2019 binnen gesleept. Een overwinning smaakt altijd naar meer. Na het schapenvlees krijgen we nu ook opeens trek in heerlijk Adelaarsboutje. Gaan we de komende weken nog meer leuke potjes zien, nu de spreekwoordelijke druk even van de Spartaanse ketel lijkt te zijn? Discussieer daar rustig over, want het OTT van week 8 is geopend!Door: de redactie

Sparta pakt eerste overwinning van 2019

Onder het motto beter laat dan nooit pakte Sparta de eerste overwinning van dit jaar. De Schapen uit Dordt werden met 1-4 geslacht.

Schapenslachttopic

Onze voorbeschouwert van dienst had vandaag een heuse spijbeldag. De belhamel weigerde net zoals een oude Renault dat doorgaans doet, trouwe dienst. Driewerf schande en nederige excuses. Om jullie niet helemaal in diepe te laten spartelen alsnog een reactiemogelijkheid. Het schapenslacht topic is geopend! ..

Semper verandert in sombermans

Bart Vriends en Janne Saksela zullen morgen waarschijnlijk niet spelen, zag onze vaste trainingswatcher Semper vandaag. De supporters langs de lijn, somberden wat in het wilde weg op deze stralende Valentijnsdag. Gelukkig had Semper mooie herinneringen aan de zwierige Annemarie. Een wat truttig meisje. Maar dansen kon ze.

Pim Verbeek bestuurslid Technische zaken

Vanavond is bekend geworden dat Pim Verbeek opnieuw als bestuurder is terug gekeerd. Hij gaat de gewenste portefeuille van technische zaken op zich nemen. Hiermee lijkt de structuur die Sparta beoogde compleet.