Play offs mogelijk week later klaar

Omdat één of andere club uit het dorp op palen aan de Amstel een onbeduidend potje voetbal speelt tegen het Londense Tottenham lijkt alles weer te moeten wijken. Het hele eredivisie programma gaat mogelijk een week verplaatst worden. Altans dat gaat de KNVB voorleggen aan de 18 eredivisieclubs. Dat betekent dat de play-offs dan waarschijnlijk ook mee verhuizen en een week later klaar zijn. Aan supporters en spelers die hun vakanties afgestemd hebben op het competitie-schema wordt minder gedacht. Die dikke middelvinger uit Zeist zijn we inmiddels wel gewend. We zullen zien waar dit toe zal leiden. Wordt vervolgd.Door: de redactie

OTT week 16-2019

Voelt die dreun van afgelopen zondag nog steeds als een kater na avond ongecontroleerd zuipen? Of zijn we er weer overheen en vermannen we ons als Spartanen en zijn we in de "mood" om Helmond vrijdag op te rollen. Kampioen worden we niet meer. Dat is voorbehouden aan die frauduleuze bende die vrijdag, mede door toedoen van ons zwakke spel, de schaal met nog geen 200 supporters op mag halen in Amsterdam. En wij? Wij bereiden ons in alle rust voor op de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Het kaft moet van het koren gescheiden worden en het onderscheid tussen mannen en jongens is begonnen! Tijd voor het Off-topic-topic van week 16!

TOP Oss vernedert Sparta op Het Kasteel

Het eerbetoon aan Dick van Putten in de 66e minuut was mooi en waardig. Wat de Sparta spelers lieten zien was helaas een promotiekandidaat onwaardig. Sparta verloor met 1-4 van Oss. Het veldspel van Sparta was slecht, onze keeper was dramatisch, de tactische keuzes van de trainer vielen allemaal slecht uit, maar erger dan dat: de spelers leken er geen zin in te hebben. Het oogde allemaal zeer slap en plichtmatig. We zijn benieuwd of de Spartaanse..

Voorbeschouwing Sparta - TOP Oss (april 2019)

Een pot op zondagmiddag, 14:30 uur. Altijd leuk. Op een goed gevuld Kasteel moet Sparta de stap gaan maken om plek 2 veilig te stellen. Hopelijk gaat dit gepaard met redelijk aantrekkelijk voetbal, tegen Top Oss, dat bekend staat om het spelen van het meest saaie voetbal van de Keuken Kampioen divisie.

Met het bord op schoot

Vanavond speelt Sparta niet. Toch maar even met het bord op schoot (of als daar op vrijdagavond de voorkeur naar uitgaat: met een pils in de hand) de wedstrijd FC Enschede – Telstar volgen? Henk Fraser laat van de uitslag van dat potje zelfs zijn opstelling afhangen! Iets te melden over de wedstrijden die deze vrijdagavond gespeeld worden? Dat kan in dit topic.
www.auto-onderdelenshop.be
Gaat Sparta de play-offs winnen
Nee, kansloos na 1 ronde eruit! - 14% / 70 stemmen
Nee, kansloos na 1 ronde eruit!
Nee, kansloos na 2 rondes eruit! - 18% / 92 stemmen
Nee, kansloos na 2 rondes eruit!
Dickie heeft beloofd dat we erin blijven: so be it! - 69% / 353 stemmen
Dickie heeft beloofd dat we erin blijven: so be it!
Aantal stemmen: 515
stemmen