Sparta gelijk tegen Maccabi Haifa

Sparta Rotterdam heeft in het Limburgse Baarlo gelijkgespeeld tegen Maccabi Haifa. Royston Drenthe maakte in de tweede helft de achterstand ongedaan en zette de eindstand (1-1) op het scorebord.Door: de redactie

Trainingsverslag met toeziende scout

Iets later dan gebruikelijk zetten wij het verslag van trainingsverslaggever Semper op de site. De redacteur van dienst zat met zijn luie kont op het strand, verbrand en met een oude krant, zonder bijster veel verstand, ook nog het wielrennen te volgen. Semper daarentegen liep doelbewust op een scout af en hielp onze club even aan 4 miljoen euro. Daar kun je best een bruisende 7-up op drinken.

Judas Schenk definitief naar Twente

Judas Xandro Schenk gaat tot ieders grote verrassing naar.. FC Twente! Schenk gaf enkele weken geleden zijn woord aan Sparta, maar toen Twente met de dubieus gevulde buidel rammelde bleek dat woord evenveel waard als een natte scheet. Sparta wordt financieel gecompenseerd voor de streek die Schenk Sparta flikte. Adviesje aan Twente: controleer nog eens extra of Schenk echt heeft getekend. Je weet het nooit met zulke onbetrouwbare figuren.

..

Chabot dan toch naar Groningen

Hij ging naar Groningen, toen toch niet, toen ging hij naar Ingolstadt, toen toch niet, toen kwam hij naar Sparta, maar daar zou hij dan weer niet blijven. Het duurde even, maar nu is de kogel dan toch door de kerk: Jeffrey Chabot gaat naar Groningen. Voor het door Sparta gevraagde bedrag (wat volgens het AD 1,2 miljoen euro is). Danke, bitte und auf wiedersehen.

Update over netwerk van tipgevers

Begin juni vroeg Sparta supporter en scout Gerard van Rijk alle Spartanen op om tips te geven. De stemming, kort na de degradatie, was rond het plaatsen van zijn oproep nogal bedompt. Toch vroeg Gerard om juist nu de schouders er onder te zetten. Zie nu een maand later, waarbij er allerlei nieuwe krachtvelden spelen, worden er weer volop seizoenkaarten verkocht en lijkt er nieuw elan te zijn. Ook Gerard heeft succes geboekt, maar geeft ook aan dat we moeten doorpakken! Een update.
www.auto-onderdelenshop.be
Gaat Sparta de play-offs winnen
Nee, kansloos na 1 ronde eruit! - 14% / 70 stemmen
Nee, kansloos na 1 ronde eruit!
Nee, kansloos na 2 rondes eruit! - 18% / 92 stemmen
Nee, kansloos na 2 rondes eruit!
Dickie heeft beloofd dat we erin blijven: so be it! - 69% / 353 stemmen
Dickie heeft beloofd dat we erin blijven: so be it!
Aantal stemmen: 515
stemmen