Seizoen ook voor Jong Sparta afgelopen

Ook voor Jong Sparta zit het seizoen erop. De rood-witte youngsters speelden een inspiratieloze laatste pot in Lisse. Die wedstrijd ging met 1-0 verloren, maar dat deed er allemaal niet meer toe. Jong Sparta is 11e geworden en was dat ook geworden bij een gelijkspel of winst in Lisse.Door: de redactie

Jubileum Sparta 130-jaar

Een beetje laat, maar ok, beter laat dan nooit: de Sparta voetbal, cricket, rugby en jeu de boules afdeling vieren straks gezamenlijk het 130-jarig jubileumfeest. Iedereen is van harte welkom!

Eerste stadionverboden uitgedeeld

Sparta heeft de eerste twee stadionverboden uitgedeeld aan supporters die na de verloren play off-wedstrijd tegen Emmen op het veld gekomen zijn. De twee mogen vijf jaar lang niet in een stadion komen.

Degradatie went nooit, maar biedt ook kansen

Heel Sparta degradeerde op 20 mei 2018. En dus ook ITWM columnist en trouw Sparta supporter Paul Lasee. Degradatie went natuurlijk nooit. Het doet pijn. Maar hij ziet ook kansen voor de toekomst, zeker als Sparta leert van de degradatie. Hij schrijft het op in een column. De boodschap: weg met voetballers als ideale schoonzonen en Sparta moet niet meer het 'netste jongetje van de klas' willen zijn. Onze club moet strijdbaarder worden, zowel op het veld, als daarbuiten. Eens met deze mening? Of juist niet? Laat het in de reacties weten!

Opnieuw een nieuwe speler voor Jong Sparta

Joshua Sanches maakt de overstap naar Jong Sparta. De aanvallende middenvelder komt over van sc Heerenveen en tekent voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen.
www.auto-onderdelenshop.be
Gaat Sparta de play-offs winnen
Nee, kansloos na 1 ronde eruit!
Nee, kansloos na 2 rondes eruit!
Dickie heeft beloofd dat we erin blijven: so be it!

resultaten