ITWM onderzoekt: kleinere eredivisie

We hebben er op dit moment helemaal niets over te zeggen. Sterker nog: in de eerste divisie moet je nederig zijn en je neerleggen bij diegenen die het wel voor het zeggen als het gaat over het verkleinen van het aantal clubs in de eredivisie. Het is behoorlijk frustrerend dat clubs als FC Emmen en Excelsior wel inspraak hebben….neemt niet weg dat we ondanks al deze frustraties er wel iets van mogen vinden als supporter van Sparta. En dat doen we dan ook!

Door: de redactie

Leiding- en ticketinfo Roda uit (oktober 2018)

Aanstaande vrijdag staat opnieuw een op papier zeer aardig potje op het programma: Roda - Sparta.

Sparta wint eenvoudig van Cambuur

Cambuur kwam op bezoek. Vooraf dachten veel Sparta-supporters dat dit weleens een moeilijk potje kon gaan worden. Maar Sparta won met 3-0.

..

Voorbeschouwing Sparta - Cambuur (oktober 2018)

NEC en Almere lieten afgelopen vrijdag punten liggen. Go Ahead en Roda spelen zondag tegen elkaar. Sparta zelf speelt thuis tegen Cambuur. (Alleen) bij winst doet Sparta uitstekende zaken. De mannen van Henk Fraser wisten tot nu toe alle thuiswedstrijden te winnen. Laat je zondagmiddag horen Spartanen en steun de ploeg op weg naar een hopelijk heerlijke zondagmiddag op Het Kasteel!

Twijfels over inzet Roy Kortsmit

Voor de door de technische staf onbetwiste nr.1 keeper van Sparta, Roy Kortsmit, komt het duel met Cambuur a.s. zondag wellicht net even te vroeg. Hij is nog niet helemaal hersteld van de blessure die hij vorige week vrijdag in de Adelaarshorst op liep.