OTT week 12-2019

En zowaar won Sparta afgelopen vrijdag zomaar een uitwedstrijd. Op naar de volgende zege zou je zeggen, is het niet dat er komend weekend een wat penibele situatie zal ontstaan wegens een tekort aan selectiespelers. Maar wees gerustgesteld: Thieme Mulder, Kai Evenblij en de speler met de mooiste naam van heel Sparta:Jovanni Graciano Furtado Dos Santos staan te popelen om door Henk Fräser aan de selectie van deze week te worden toegevoegd. Hulde aan onze opleiding! Laat dat NEC maar komen, wie zijn ze dan? De wedstrijd is pas zondag, dus genoeg tijd om je reactie achter te laten in het Off-topic topic van week 12!Door: de redactie

Sparta weer terug op tweede plek

Go Ahead verspeelde punten in Helmond, terwijl onze club met 1-3 won in Almere. Hierdoor is Sparta terug op plek 2.

Voorbeschouwing Almere - Sparta (maart 2019)

Kan het een stuk beter dan in Eindhoven? Het is te hopen. De zinderende wedstrijdspanning is er tot aan de play-offs wel even vanaf en dan is het vermaken van supporters en het pakken van drie punten toch wel het minste wat de ploeg in Almere kan doen. In Almere zullen ze er anders over denken. Daar zijn ze nog volop in de strijd om nacompetitie te halen en is ieder puntje keihard nodig.

Sparta ziet af van rechtszaak

Sparta komt vandaag met een verklaring dat het afziet van een gang naar de rechter als het gaat om het gelijk krijgen inzake het afstaan van spelers in de interlandronde van volgende week. Dit doen ze na juridisch advies te hebben ingewonnen bij diverse instanties. Wie deze instanties allemaal zijn blijft op de werkgeversorganisatie FBO na onbekend.

Lars Veldwijk opgeroepen voor Zuid Afrika

Sparta gaat het steeds moeilijker krijgen als het op 24 maart tegen NEC gaat aantreden. Naast basisspelers Abdou Harroui en Deroy Duarte zal het nu ook aanvoerder, topscorer en spits Lars Veldwijk moeten missen. Hij is geselecteerd voor het nationale elftal van Zuid-Afrika.