De week van de waarheid

Sparta speelt vrijdag tegen FC Twente Gemeente Enschede. Eindelijk gaat het beginnen... Sparta rondde de voorbereiding niet al te florissant af. Zorgen, of valt het allemaal. Het is in ieder geval de week van de waarheid en na afloop van de uitwedstrijd in Enschede weten we waar we staan. Een behoorlijke week van de waarheid dus waar Jordy Spoelder zijn gedachten over laat gaan.Door: Jordy Spoelder

De Deventerkoek die geslikt moest worden

Sparta heeft gisteren een oefenwedstrijd tegen Go Ahead eagles met 3-0 verloren. Daarnaast verloor het ook keeper Kortsmit en centrale verdediger Auassar die beiden met blessures het veld moesten verlaten. Een behoorlijke domper, een week voor het begin van de competitie.

Trainingsverslag met scherpe Saksela

Wie dient zich aan als vervanger van Frederik Holst? Dat vroegen de vaste watchers zich af gisteren tijdens de training. Onze Semper liep met zijn listig en scherp pennetje tussen de kijkers door en vroeg her en der hoe de zaken ervoor stonden.

Vanavond oefenen bij de Eagles

Sparta speelt vanavond zijn laatste oefenwedstrijd het alvorens volgende week naar FC Twente Gemeente Enschede mag afreizen om aan het echte werk te gaan beginnen. In Deventer zijn de Go Ahead Eagles de tegenstander. Om 19:00 uur wordt er afgetrapt in de Adelaarshorst

Holst zegt toedeloe!

RTV Rijnmond stelt dat Sparta's rechtsback verkocht is aan het Zweedse IF Elsborg. De 28-jarige Deen had nog een doorlopend contract van 2 jaar bij Sparta. Saksela zal vermoedelijk de plaats van Holst gaan innemen.

Update 10-08-2018: Iets meer dan 24 uur na het plaatsen van dit bericht bevestigd Sparta de transfer van Holst.