KNVB dreigt topper Sparta - Cambuur te beinvloeden

De KNVB lijkt doodleuk door te gaan met het beïnvloeden van de eerste divisie. Op zondag 14 oktober staat Cambuur – Sparta op het programma en de kans is groot dat Sparta Harroui en Duarte dan weer zal gaan missen vanwege oefen(!)interlands van Oranje onder 20.

Door: de redactie

Sparta strandt in Noordwijk aan Zee

Okee, dat was de KNVB Beker dan weer. De kortste weg naar Europa stopt bij de eerste halte, het bescheiden VV Noordwijk. De tegenstander uit de derde divisie was Sparta de baas en won met 3-2. Schelden, vloeken en tieren mag - binnen de kaders van onze disclaimer - in de comments...

Genootschap Sparta Bollenstreek vanavond aanwezig

Sparta heeft voornamelijk fans uit Rotterdam en omstreken. Ook uit het naburige Westland heeft de cultclub inmiddels een grote schare fans aan zich weten te binden. Maar supporters uit de Bollenstreek, die zijn wat minder bekend. Toch is er een heus Genootschap Sparta supporters uit de Bollenstreek. Vanavond zullen zij bij de bekerwedstrijd tegen Noordwijk vanzelfsprekend aanwezig zijn, aldus een e-mail welke zij aan ITWM toe lieten komen.

Noordwijk niet te onderschatten

Sparta maakt zich op voor de wedstrijd in de eerste ronde van de KNVB-Beker tegen v.v Noordwijk. Morgenavond trapt onze club om 19:45 uur af. De derde divisionist speelde afgelopen weekend gelijk tegen Hoek, maar moet niet worden onderschat.

Wedstrijd verdiende geen winnaar

De wedstrijd Top Oss – Sparta eindigde zoals ie begon. Met de 0-0 krijgen beiden clubs eigenlijk een punt te veel. Na het indrukwekkende eerbetoon met vuurwerk, ballonnen en kippenvel spandoeken ontspon zich een wedstrijd die geen wedstrijd mocht heten. Waar we naar keken? Dat weten we bij ITWM ook niet precies, toch hebben we iets van wedstrijdverslag gefabriceerd.