Verslag van training voor AZ

Anders dan in ons eerdere stukkie (op basis van Rijnmond-nieuws) stond, gaat onze club tegen AZ niet de bus parkeren. Onze trainingsverslaggever Semper hoorde van assistenttrainer Cor Pot de speelwijze en zag ook op de training de contouren van de 4-3-3 speelwijze. Met Loris Brogno als belangrijke pion.Door: Semper

Breuer in de basis, Nelom en Brogno geblesseerd

Sparta mist tegen AZ Dougall en Fischer vanwege schorsingen. Daarnaast zijn onder meer Nelom en Brogno geblesseerd. Michel Breuer zal voor het eerst onder Advocaat gaan starten in de basis.

Rust in Vrede Hans de Koning

'Zo oud als Sparta word je nooit', dichtte Jules Deelder ooit. Ook voor oud-Spartaspeler Hans de Koning is de dichtregel van Deelder de waarheid geworden. De Koning, die bijna 300 wedstrijden voor Sparta speelde en in 1959 met Sparta landskampioen werd, is 83 jaar geworden. ITWM wenst de familie en andere nabestaanden alle sterkte.

De club laat ons in de steek

Sparta-fan Anton Slotboom (AD) hield een interview met Sparta-fan Jules Deelder (dichter, muzikant, nachtburgemeester, 73 jaar). Het ging over een nieuw album, op te nemen op Katendrecht. En heel even over Sparta. Dit keer geen lovende woorden voor onze club.

Gaat Serdar Gözübüyük zaterdag all-in?

De KNVB heeft in al haar wijsheid besloten Serdar Gözübüyük aan te wijzen als de man die zaterdagavond de wedstrijd AZ - Sparta in goede banen mag leiden. Deze beste man floot eerder Heerenveen-uit. Op 2 mei 2010 debuteerde Gözübüyük in de eredivisie met de pot SC Heracles - ADO. Hij was toen 24 jaar. Vroeger werd hij ook vaak gesignaleerd in Holland Casino, aan de pokertafel. Tot zover deze dienstmededeling.
www.auto-onderdelenshop.be
De winterstop leverde Sparta 5 nieuwe spelers en een technische staf. Gaan we het redden?
Ja, we blijven er via de 14e of 15e plek rechtstreeks in.
Ja, we redden het via nacompetitie play-offs.
Nee, we vliegen er via de play-offs uit.
Nee, we degraderen helaas via plek 18.

resultaten