Noordwijk niet te onderschatten

Sparta maakt zich op voor de wedstrijd in de eerste ronde van de KNVB-Beker tegen v.v Noordwijk. Morgenavond trapt onze club om 19:45 uur af. De derde divisionist speelde afgelopen weekend gelijk tegen Hoek, maar moet niet worden onderschat.Door: de redactie

Genootschap Sparta Bollenstreek vanavond aanwezig

Sparta heeft voornamelijk fans uit Rotterdam en omstreken. Ook uit het naburige Westland heeft de cultclub inmiddels een grote schare fans aan zich weten te binden. Maar supporters uit de Bollenstreek, die zijn wat minder bekend. Toch is er een heus Genootschap Sparta supporters uit de Bollenstreek. Vanavond zullen zij bij de bekerwedstrijd tegen Noordwijk vanzelfsprekend aanwezig zijn, aldus een e-mail welke zij aan ITWM toe lieten komen

Wedstrijd verdiende geen winnaar

De wedstrijd Top Oss Sparta eindigde zoals ie begon. Met de 0-0 krijgen beiden clubs eigenlijk een punt te veel. Na het indrukwekkende eerbetoon met vuurwerk, ballonnen en kippenvel spandoeken ontspon zich een wedstrijd die geen wedstrijd mocht heten. Waar we naar keken? Dat weten we bij ITWM ook niet precies, toch hebben we iets van wedstrijdverslag gefabriceerd.

TOP Oss en Sparta scoren niet

TOP Oss - Sparta begon met een indrukwekkend eerbetoon aan de slachtoffers van het spoorwegongeluk, gisteren in Oss. Daarna werd er ook nog gevoetbald. Het goede nieuws daarover is dat Sparta voor de vijfde keer op rij de nul hield. Het slechte nieuws is dat Sparta aanvallend onmachtig was en zelf ook niet wist te scoren. Kortom, het bleef 0-0. Later meer.

..

Voorbeschouwing TOP Oss - Sparta (September 2018)

Sparta speelt morgen in Oss tegen de plaatselijke TOP. Op het moment van schrijven zijn er nog kaarten te koop voor de bus van de SV. De autokaarten zijn uitverkocht. Sparta draait goed en heeft nog altijd kans op de eerste periodetitel. Ook in de reguliere stand klimt Sparta stiekem naar de bovenste plaatsen. Klik op het artikel voor de voorbeschouwing.
www.auto-onderdelenshop.be
Is het ontslag van Pastoor terecht?
Ja, prima dat het nu gebeurd is. - 60% / 752 stemmen
Ja, prima dat het nu gebeurd is.
Ja, maar dit had in de winterstop moeten gebeuren. - 18% / 223 stemmen
Ja, maar dit had in de winterstop moeten gebeuren.
Nee, Pastoor had minimaal het seizoen moeten afmaken. - 22% / 270 stemmen
Nee, Pastoor had minimaal het seizoen moeten afmaken.
Aantal stemmen: 1245
stemmen