Kuipers fluit Heerenveen uit

De volgende wedstrijd staat aanstaande vrijdag alweer voor de deur. Een nieuwe ronde, nieuwe kansen, al is Heerenveen thuis op het welbekende papier geen makkie. Kaarten koop je via www.spartakaartje.nl. Het duel wordt gefloten door Björn Kuipers.

Door: de redactie

Nabeschouwing Sparta - Excelsior

De schrijver die het wedstrijdverslag neer moest pennen was even van slag. Na wat biertjes na afloop van de wedstrijd en na het verbijten van de teleurstelling deze dag, nu dan toch nog -wat later dan normaal- een nabeschouwing op Sparta – Excelsior.

Sparta weer de betere, maar staat ook weer met lege handen

Net als tegen Vitesse was Sparta tegen Excelsior de betere ploeg op het veld. We hadden een overwinning verdiend. De kansen op 3-2 waren er. Maar helaas, uit een vrije trap scoorde Excelsior de 2-3. Net als tegen Vitesse opnieuw een nederlaag dus. Later meer.

..

Voorbeschouwing Sparta - Excelsior (januari 2018)

Een zeer belangrijke pot voetbal staat voor de deur: Sparta – Excelsior. Niet alleen een derby, maar vooral een wedstrijd waarin ‘het goede gevoel’ na Vitesse-thuis, omgezet moet worden in drie broodnodige punten. Naar beneden kijken kan niet meer; er staat niemand onder ons. We kijken omhoog. Smeer de stembanden en steun de ploeg Spartanen!

Ahannach mag spelen tegen Excelsior

Het is officieel: Ahannach wordt door Sparta voor de rest van dit seizoen gehuurd van Premier League club Brighton & Hove Albion FC. Hij mag meedoen tegen Excelsior. Zaterdagmiddag plaatsen we op deze site een voorbeschouwing op Sparta-Excelsior.
www.auto-onderdelenshop.be
Is het ontslag van Pastoor terecht?
Ja, prima dat het nu gebeurd is.
Ja, maar dit had in de winterstop moeten gebeuren.
Nee, Pastoor had minimaal het seizoen moeten afmaken.

resultaten