Zeer matig Sparta komt niet verder dan 1-1 in Kerkrade

Wat konden we afgelopen zondag genieten van Sparta tegen Cambuur. Zou onze club deze lijn door kunnen zetten? Het antwoord is simpelweg: nee. Roda - Sparta was niet om aan te zien. Tegen een zwak Roda JC kwam Sparta zeer matig voor de dag. Het werd uiteindelijk 1-1. Later meer.

Door: de redactie

Voorbeschouwing Roda JC - Sparta (oktober 2018)

Uw ITWM redacteur van dienst ging er eens even rustig voor zitten om de voor Sparta belangrijke wedstrijd vanavond in Kerkrade voor te beschouwen. In de strijd die woedt om de eerste periode, waar de wedstrijd tegen Roda JC onderdeel van uit maakt, struikelde hij over de benaming van de inwoners van Almere....

Meningen langs het trainingsveld

Onze vaste trainingsverslaggever Semper zag en hoorde dat de meningen langs het trainingsveld zo scherp als een mes waren. Kortsmit, Wuytens, Dabo, Alhaft, ze ontkomen allemaal niet aan bespiegelingen van onze trouwe supporters. Had Semper nog nieuws. Niet van Dennis van Bergen (AD), maar wel van een andere vaste watcher. Lees maar.

Leiding- en ticketinfo Roda uit (oktober 2018)

Aanstaande vrijdag staat opnieuw een op papier zeer aardig potje op het programma: Roda - Sparta.

Update: Rob Dieperink vervangt "Neem deze strafschop gewoon maar eens over" arbiter Siemen Mulder

ITWM onderzoekt: kleinere eredivisie

We hebben er op dit moment helemaal niets over te zeggen. Sterker nog: in de eerste divisie moet je nederig zijn en je neerleggen bij diegenen die het wel voor het zeggen als het gaat over het verkleinen van het aantal clubs in de eredivisie. Het is behoorlijk frustrerend dat clubs als FC Emmen en Excelsior wel inspraak hebben….neemt niet weg dat we ondanks al deze frustraties er wel iets van mogen vinden als supporter van Sparta. En dat doen we dan ook!

www.auto-onderdelenshop.be
Is het ontslag van Pastoor terecht?
Ja, prima dat het nu gebeurd is.
Ja, maar dit had in de winterstop moeten gebeuren.
Nee, Pastoor had minimaal het seizoen moeten afmaken.

resultaten