Nabeschouwing Sparta - Excelsior

De schrijver die het wedstrijdverslag neer moest pennen was even van slag. Na wat biertjes na afloop van de wedstrijd en na het verbijten van de teleurstelling deze dag, nu dan toch nog -wat later dan normaal- een nabeschouwing op Sparta – Excelsior.Door: de redactie

Sparta weer de betere, maar staat ook weer met lege handen

Net als tegen Vitesse was Sparta tegen Excelsior de betere ploeg op het veld. We hadden een overwinning verdiend. De kansen op 3-2 waren er. Maar helaas, uit een vrije trap scoorde Excelsior de 2-3. Net als tegen Vitesse opnieuw een nederlaag dus. Later meer...

Voorbeschouwing Sparta - Excelsior (januari 2018)

Een zeer belangrijke pot voetbal staat voor de deur: Sparta – Excelsior. Niet alleen een derby, maar vooral een wedstrijd waarin ‘het goede gevoel’ na Vitesse-thuis, omgezet moet worden in drie broodnodige punten. Naar beneden kijken kan niet meer; er staat niemand onder ons. We kijken omhoog. Smeer de stembanden en steun de ploeg Spartanen!

Ahannach mag spelen tegen Excelsior

Het is officieel: Ahannach wordt door Sparta voor de rest van dit seizoen gehuurd van Premier League club Brighton & Hove Albion FC. Hij mag meedoen tegen Excelsior. Zaterdagmiddag plaatsen we op deze site een voorbeschouwing op Sparta-Excelsior.

Spelersbus helpt bij stormschade

Het woei vandaag nogal. Het zal u Spartanen niet zijn ontgaan. Bij onze vrienden van Kowet brak de historische muur naast het stadion in de Vetkampstraat af. Voor het stadion van Sparta braken wat takken af. Mooier is dat we onze spelersbus in hebben gezet om de bewoners aan de Landmanstraat in Charlois van wie het hele dak wegwaaide te evacueren.

www.auto-onderdelenshop.be
Wordt de media aandacht op RTV Rijnmond over de regioclubs goed verdeeld
Nee, de club uit Zuid krijgt nagenoeg alle aandacht - 45% / 245 stemmen
Nee, de club uit Zuid krijgt nagenoeg alle aandacht
Nee, alleen Sparta zou als "De Club van Rotterdam" alle aandacht moeten krijgen - 6% / 31 stemmen
Nee, alleen Sparta zou als
Je krijgt de aandacht die je verdient n.a.v. je prestaties of gerommel binnen de club - 38% / 207 stemmen
Je krijgt de aandacht die je verdient n.a.v. je prestaties of gerommel binnen de club
Ja, de aandacht wordt prima verdeeld - 10% / 56 stemmen
Ja, de aandacht wordt prima verdeeld
Aantal stemmen: 539
stemmen