Update over netwerk van tipgevers

Begin juni vroeg Sparta supporter en scout Gerard van Rijk alle Spartanen op om tips te geven. De stemming, kort na de degradatie, was rond het plaatsen van zijn oproep nogal bedompt. Toch vroeg Gerard om juist nu de schouders er onder te zetten. Zie nu een maand later, waarbij er allerlei nieuwe krachtvelden spelen, worden er weer volop seizoenkaarten verkocht en lijkt er nieuw elan te zijn. Ook Gerard heeft succes geboekt, maar geeft ook aan dat we moeten doorpakken! Een update.Door: de redactie

Sparta verslaat eredivisionist NAC

Sparta heeft in de oefenwedstrijd tegen NAC een keurig resultaat neer gezet. Sparta won met 3-1 dankzij treffers van Ache, Veldwijk en Saksela. Een overwinning die de Spartaanse burger moed geeft. Eerder op de dag hadden de Spartasupporters het goede voorbeeld gegeven. Zij wonnen de strijd om de Andro Knel Bokaal met 1-0 van hun Bredase collega's.

Vanmiddag: oefenen tegen NAC

Komende middag speelt Sparta om 16:00 uur tegen NAC. Een mooie tegenstander, het belooft lekker druk te worden, lekker zomers weer. Leuk om te gaan kijken dus! Locatie: Sportpark De Gagelrijzen in Sint Willebrord.

Jelle Klap terug naar Zeeland

De jonge verdediger Jelle Klap (21) speelde afgelopen seizoen 33 van de 34 competitiewedstrijden van Jong Sparta. Dat is niet genoeg voor een verder verblijf in Rotterdam. Klap vertrekt naar het promoverende Hoek, dat gaat uitkomen in de 3e divisie. Een niveau en provincie lager.

Chabot alsnog op weg naar FC Groningen

Chabot lijkt komend seizoen toch uit te gaan komen voor FC Groningen. Nadat Sparta aan FC Ingolstadt 04 mede gedeeld had dat onze club zich niet kon vinden in de betalingsvoorwaarden die Ingolstadt zich had voorgesteld, meldde Groningen zich opnieuw. Ditmaal lijkt niets de overstap van Chabot naar Groningen nog in de weg te staan.
www.auto-onderdelenshop.be
Wordt de media aandacht op RTV Rijnmond over de regioclubs goed verdeeld
Nee, de club uit Zuid krijgt nagenoeg alle aandacht - 45% / 245 stemmen
Nee, de club uit Zuid krijgt nagenoeg alle aandacht
Nee, alleen Sparta zou als "De Club van Rotterdam" alle aandacht moeten krijgen - 6% / 31 stemmen
Nee, alleen Sparta zou als
Je krijgt de aandacht die je verdient n.a.v. je prestaties of gerommel binnen de club - 38% / 207 stemmen
Je krijgt de aandacht die je verdient n.a.v. je prestaties of gerommel binnen de club
Ja, de aandacht wordt prima verdeeld - 10% / 56 stemmen
Ja, de aandacht wordt prima verdeeld
Aantal stemmen: 539
stemmen