Sparta lijft Xandro Schenk in

Sparta heeft twee dagen voor aanvang van de eerste training van dit seizoen verdediger Xandro Schenk aangetrokken. Schenk voetbalde voorgaande 6 seizoenen bij Go Ahead Eagles en was aan iets nieuws toe. De 25-jarige verdediger werd door Henk van Stee voor twee seizoenen op Het Kasteel vastgelegd.Door: de redactie

Lovette Felicia naar VVSB

Lovette Felicia gaat Sparta verlaten. De 22-jarige aanvallende maakte twee jaar geleden de overstap van Ter Werve naar Jong Sparta, maar hij kwam nooit in beeld bij het eerste. Sparta heeft niet het vertrouwen dat ooit nog Sparta 1 zal halen, logisch dus dat Sparta hem laat gaan. Felicia gaat nu voetballen bij VVSB, competitiegenoot van Jong Sparta in de tweede divisie.

Sparta wil Emil Hansson huren

Volgens RTV Rijnmond wil Sparta Emil Hansson huren van Feyenoord. De aanvaller heeft volgens de regionale zender echter meer opties.

Een nieuwe keeper: Coremans

We hebben een nieuwe keepert: Tim Coremans van ADO Den Haag. Bekende van trainer Fräsert. Na het vertrek van Michael Verrips (KV Mechelen) en Leonard Nienhuis was een doelman hard nodig.

Floranus officieel vertrokken

Sherel Floranus, die de jeugdopleiding bij Sparta doorliep, is vanaf vandaag Spartaan-af. Hij is vanaf heden speler van SC Heerenveen. Hiermee bewandelt hij hetzelfde pad als dat van Dumfries die vorig seizoen naar Friesland vertrok en nu PSV speler zal worden.

www.auto-onderdelenshop.be
Wordt de media aandacht op RTV Rijnmond over de regioclubs goed verdeeld
Nee, de club uit Zuid krijgt nagenoeg alle aandacht
Nee, alleen Sparta zou als "De Club van Rotterdam" alle aandacht moeten krijgen
Je krijgt de aandacht die je verdient n.a.v. je prestaties of gerommel binnen de club
Ja, de aandacht wordt prima verdeeld

resultaten