Twee versterkingen voor Sparta in winterstop

Redacteur Chris Tempelman van voetbalweekblad VI laat vandaag via de VI website weten dat Leo Beenhakker op zoek is naar twee nieuwe spelers. Deze kwaliteitsinjectie moet in de winterstop aan de Sparta selectie toegevoegd worden.Door: de redactie

Info over Sparta – FC Utrecht

Zondag staat de club van Rotterdam opnieuw een zware uitdaging te wachten. Om 14:30 wordt afgetrapt voor het duel tegen het vrij hoog geklasseerde FC Utrecht dat afgelopen weekend met betrekkelijk eenvoud één van die minder mooie clubs uit onze stad opzij wist te zetten.

Remise in Tilburg: wedstrijdverslag Willem II - Sparta

Sparta heeft gisteren in het Koning Willem II stadion een punt overgehouden aan het duel met Willem II. Vooraf had wellicht menig Sparta supporter er voor getekend, na de wedstrijd waren de meningen verdeeld. Des te meer omdat Sparta met een redelijk royale tussenstand van 0-2 de 1e helft boven verwachting af sloot.

(foto Carla Vos)

Voorbeschouwing Willem II - Sparta 18 november 2017

Met Willem II uit staan we weer voor een bijzonder belangrijke pot. Geven we de goede reeks een vervolg en pakken we één of zelfs drie punten in Tilburg? Of blijken we weer hét medicijn voor een ploeg in nood? Lees hier de voorbeschouwing!

Don Leo terug op het Kasteel

Leo Beenhakker keert terug op Het Kasteel. Dit bericht werd zojuist op RTV Rijnmond in het programma FC Rijnmond wereldkundig gemaakt. Leo Beenhakker gaat de technische taken van trainer Pastoor tot aan de winterstop overnemen.

www.auto-onderdelenshop.be
Is de selectie sterker of zwakker dan vorig seizoen?
Sterker.
Zwakker.
Precies gelijkwaardig.

resultaten