Henk Fräser naar Sparta

Oud Sparta speler en Vitesse trainer Henk Fräser is door technisch manager Henk van Stee aangesteld als nieuwe trainer van Sparta voor de komende twee seizoenen. Een zeer grote verrassing!!!!

Door: de redactie

Wiljan Vloet terug naar Rotterdam

Wat lezen we nu in de Rotterdamse krant De Havenloods? Wiljan Vloet gaat naar de Roparun. Niet als loper, maar als directeur. Als hoofdpiet. We dachten dat Vloet met functies bij de KNVB en de lokale CDA-fractie in Schijndel (450 voorkeursstemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017) wel genoeg had van het Rotterdamse. Niet dus.

Sparta kansloos in besloten oefenpot tegen Utrecht

Sparta heeft zojuist een besloten oefenwedstrijd gespeeld. Het zelfvertrouwen is in dit potje in ieder geval niet opgekrikt. Er werd met maar liefst 5-1 verloren van FC Utrecht. Friday maakte de Spartaanse goal. Wellicht later meerrrrrrr.

Dick Advocaat wordt lid van de sv

Voor de lieve som van 25 euro is trainer Dick Advocaat vandaag lid van de supportersvereniging geworden. Wim Duiverman kreeg de Hagenees zo gek om te laten tekenen. Thomas Verhaar mag zich ook sv-lid noemen en krijgt elk seizoen vijf keer supportersblad KasteelNieuws in de bus, korting op de bierprijzen in supportshome De Schicht en op de busreizen naar uitwedstrijden. Lachen toch.

Individuele klasse Ajax doet Sparta pijn

Na twee overwinningen op rij weten we weer wat verliezen is. Nu lijkt de laatste plaats weer meer dichterbij te zijn dan we dachten, maar laten we daar nu even niet aan denken. Bonuspunten werden vandaag niet gehaald, maar er zijn nog genoeg kansen. Lees hier het wedstrijdverslag van Sparta - Ajax

www.auto-onderdelenshop.be
Moet natuurgras terugkeren op Spangen?
Ja, en wel zo snel mogelijk - 67% / 2023 stemmen
Ja, en wel zo snel mogelijk
Nee, het bevalt me goed en kent veel voordelen t.o.v. natuurgras - 22% / 668 stemmen
Nee,  het bevalt me goed en kent veel voordelen t.o.v. natuurgras
Het maakt mij niet zo veel uit - 11% / 324 stemmen
Het maakt mij niet zo veel uit
Aantal stemmen: 3015
stemmen