Sparta verslaat eredivisionist NAC

Sparta heeft in de oefenwedstrijd tegen NAC een keurig resultaat neer gezet. Sparta won met 3-1 dankzij treffers van Ache, Veldwijk en Saksela. Een overwinning die de Spartaanse burger moed geeft. Eerder op de dag hadden de Spartasupporters het goede voorbeeld gegeven. Zij wonnen de strijd om de Andro Knel Bokaal met 1-0 van hun Bredase collega's.

Door: de redactie

Vanmiddag: oefenen tegen NAC

Komende middag speelt Sparta om 16:00 uur tegen NAC. Een mooie tegenstander, het belooft lekker druk te worden, lekker zomers weer. Leuk om te gaan kijken dus! Locatie: Sportpark De Gagelrijzen in Sint Willebrord.

Jelle Klap terug naar Zeeland

De jonge verdediger Jelle Klap (21) speelde afgelopen seizoen 33 van de 34 competitiewedstrijden van Jong Sparta. Dat is niet genoeg voor een verder verblijf in Rotterdam. Klap vertrekt naar het promoverende Hoek, dat gaat uitkomen in de 3e divisie. Een niveau en provincie lager.

Chabot alsnog op weg naar FC Groningen

Chabot lijkt komend seizoen toch uit te gaan komen voor FC Groningen. Nadat Sparta aan FC Ingolstadt 04 mede gedeeld had dat onze club zich niet kon vinden in de betalingsvoorwaarden die Ingolstadt zich had voorgesteld, meldde Groningen zich opnieuw. Ditmaal lijkt niets de overstap van Chabot naar Groningen nog in de weg te staan.

Een dochter voor Lars Veldwijk

Normaal leest onze redactie snel over het shownieuws heen. De tijd dat Victoria Koblenko, partner van Evgeni Levchenko, onze interesse had, ligt ver achter ons. Maar nu kwamen we toch een Sparta-gerelateerd nieuwtje tegen. Onze nieuwe spits Lars Veldwijk en zijn bekende vriendin Monica Geuze zijn ouders geworden van een kersverse dochter, Zara Lizzy No Veldwijk. Van harte.
www.auto-onderdelenshop.be
Moet natuurgras terugkeren op Spangen?
Ja, en wel zo snel mogelijk - 67% / 2023 stemmen
Ja, en wel zo snel mogelijk
Nee, het bevalt me goed en kent veel voordelen t.o.v. natuurgras - 22% / 668 stemmen
Nee,  het bevalt me goed en kent veel voordelen t.o.v. natuurgras
Het maakt mij niet zo veel uit - 11% / 324 stemmen
Het maakt mij niet zo veel uit
Aantal stemmen: 3015
stemmen