Nabeschouwing Sparta - Excelsior

De schrijver die het wedstrijdverslag neer moest pennen was even van slag. Na wat biertjes na afloop van de wedstrijd en na het verbijten van de teleurstelling deze dag, nu dan toch nog -wat later dan normaal- een nabeschouwing op Sparta – Excelsior.Door: de redactie

Sparta weer de betere, maar staat ook weer met lege handen

Net als tegen Vitesse was Sparta tegen Excelsior de betere ploeg op het veld. We hadden een overwinning verdiend. De kansen op 3-2 waren er. Maar helaas, uit een vrije trap scoorde Excelsior de 2-3. Net als tegen Vitesse opnieuw een nederlaag dus. Later meer...

Voorbeschouwing Sparta - Excelsior (januari 2018)

Een zeer belangrijke pot voetbal staat voor de deur: Sparta – Excelsior. Niet alleen een derby, maar vooral een wedstrijd waarin ‘het goede gevoel’ na Vitesse-thuis, omgezet moet worden in drie broodnodige punten. Naar beneden kijken kan niet meer; er staat niemand onder ons. We kijken omhoog. Smeer de stembanden en steun de ploeg Spartanen!

Ahannach mag spelen tegen Excelsior

Het is officieel: Ahannach wordt door Sparta voor de rest van dit seizoen gehuurd van Premier League club Brighton & Hove Albion FC. Hij mag meedoen tegen Excelsior. Zaterdagmiddag plaatsen we op deze site een voorbeschouwing op Sparta-Excelsior.

Spelersbus helpt bij stormschade

Het woei vandaag nogal. Het zal u Spartanen niet zijn ontgaan. Bij onze vrienden van Kowet brak de historische muur naast het stadion in de Vetkampstraat af. Voor het stadion van Sparta braken wat takken af. Mooier is dat we onze spelersbus in hebben gezet om de bewoners aan de Landmanstraat in Charlois van wie het hele dak wegwaaide te evacueren.

www.auto-onderdelenshop.be
Moet natuurgras terugkeren op Spangen?
Ja, en wel zo snel mogelijk - 67% / 2023 stemmen
Ja, en wel zo snel mogelijk
Nee, het bevalt me goed en kent veel voordelen t.o.v. natuurgras - 22% / 668 stemmen
Nee,  het bevalt me goed en kent veel voordelen t.o.v. natuurgras
Het maakt mij niet zo veel uit - 11% / 324 stemmen
Het maakt mij niet zo veel uit
Aantal stemmen: 3015
stemmen