De club laat ons in de steek

Sparta-fan Anton Slotboom (AD) hield een interview met Sparta-fan Jules Deelder (dichter, muzikant, nachtburgemeester, 73 jaar). Het ging over een nieuw album, op te nemen op Katendrecht. En heel even over Sparta. Dit keer geen lovende woorden voor onze club.Door: de redactie

Gaat Serdar Gözübüyük zaterdag all-in?

De KNVB heeft in al haar wijsheid besloten Serdar Gözübüyük aan te wijzen als de man die zaterdagavond de wedstrijd AZ - Sparta in goede banen mag leiden. Deze beste man floot eerder Heerenveen-uit. Op 2 mei 2010 debuteerde Gözübüyük in de eredivisie met de pot SC Heracles - ADO. Hij was toen 24 jaar. Vroeger werd hij ook vaak gesignaleerd in Holland Casino, aan de pokertafel. Tot zover deze dienstmededeling.

Verslag van training met gehavende fan

Gaat Duarte tegen AZ Dougall vervangen? Gaat Mühren samen met Kramer van voren spelen? En is Chabot, die vandaag eerder naar binnen ging van de training, op tijd fit? Vragen, vragen, die trainersverslaggever Semper probeert te beantwoorden. Een mede-watcher had een ei op zijn hoofd. Dat ook.

Op naar Alkmaar!

Zaterdag speelt onze club uit tegen AZ. Op papier een moeilijk pot natuurlijk, maar het potje van vorig jaar - toen Sparta een punt mee nam uit Alkmaar - geeft maar aan dat we bij voorbaat niet per se kansloos zijn.

1-1 gelijkspel in Enschede

Het was van beide kanten erg slecht in Enschede. Twente was wel beter, want het was voetballend de slechtste wedstrijd van onze club onder leiding van Dick Advocaat. Sparta kwam onverdiend op 0-1. 3 punten hingen even in de lucht, maar 5 minuten voor tijd maakten de Tukkers de 1-1. In de allerlaatste minuut van de blessuretijd ontsnapte Sparta nog aan een nederlaag, toen een schot van Twente op de lat uiteen spatte.

www.auto-onderdelenshop.be
Moet natuurgras terugkeren op Spangen?
Ja, en wel zo snel mogelijk
Nee, het bevalt me goed en kent veel voordelen t.o.v. natuurgras
Het maakt mij niet zo veel uit

resultaten