Help Sparta met calamiteitenoefening

Aanstaande zaterdag een paar uurtjes niets te doen? Kom dan onze club helpen bij een calamiteiten/ontruimingsoefening in het stadion. In verband met het EK Dames Voetbal in juli op Het Kasteel is dat een vereiste van de KNVB. De oefening vindt plaats op zaterdag 3 juni tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Deelnemers krijgen een versnapering. Vooraf je even melden bij Sparta's veiligheidscoŲrdinator Joop Kooijman (j.kooijman@sparta-rotterdam.nl).Door: de redactie

Kunstgras versus natuurgras

De kunstgrasdiscussie is een regelmatig terugkerend onderwerp in de media. Resoluut afschaffen die handel, of heeft kunstgras juist de toekomst? Paul Lasee gaat er dieper op in. Vul ook de poll in, rechts op de hoofdpagina!

Pastoor zet teammanager Sneep weg

Alex Pastoor zet teammanager Jaap Sneep buiten de deur. Sneep werkte sinds 2000 voor Sparta en past volgens Pastoor niet in het profvoetbalklimaat. Zou Pastoor nu ook nog de functie als teammanager aan zijn takenpakket toe willen voegen?

Sparta amateurs na spektakelstuk naar finale

De RV&AV Sparta is erin geslaagd de finale te halen om promotie naar de tweede klasse. Na de eerste wedstrijd thuis met 2-2 gelijkgespeeld te hebben tegen FC Binnenmaas werd de return na verlenging gewonnen! Klasse boys!!!

Roland Bergkamp weg bij Sparta

Roland Bergkamp verlaat Sparta. Het aflopende contract van de spits wordt niet verlengd. De 26-jarige speelde 33 wedstrijden in het rood-witte shirt.
www.reservedelenstore.nl
Gaat u uw seizoenkaart verlengen?
Ja, 1000% - 84% / 396 stemmen
Ja, 1000%
Ik twijfel - 5% / 23 stemmen
Ik twijfel
Nee, ik ga losse kaartjes kopen - 6% / 27 stemmen
Nee, ik ga losse kaartjes kopen
Nee, ik hou het voor gezien bij Sparta - 6% / 26 stemmen
Nee, ik hou het voor gezien bij Sparta
Aantal stemmen: 472
stemmen