Gelijkspel tegen Club Brugge

Vandaag speelde Sparta de eerste serieuze oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onze club kwam goed voor de dag tegen de Belgische topclub Club Brugge. Het werd 1-1.

Door: de redactie

Trainen in de zomerse hitte

Semper kon gisteren en vanochtend weer eens een training bezoeken van zijn clubje Sparta. Hij schrijft over een bal in de bosjes. Een vrouw die naast hem kwam staan met haar hond. Hoe de nieuwelingen het deden en over een geblesseerde speler.

Sparta ontvangt tonnen na transfer Willems

Sparta kan deze zomer wellicht een flink bedrag tegemoet zien voor Van Drongelen, maar in ieder geval is de transfer van Jetro Willems naar Eintracht Frankfurt inmiddels bijna afgerond, en Sparta krijgt een percentage van de transfersom.

Feyenoord toont interesse in Van Drongelen

Feyenoord heeft interesse in Rick van Drongelen. Martin van Geel heeft bevestigd dat Rick van Drongelen in beeld is bij de club uit Rotterdam-Zuid, zo meldt het AD.

Dobson (19) van West Ham naar Sparta

Sparta Rotterdam en West Ham United hebben overeenstemming bereikt over de transfer van George Dobson. De 19-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen op Het Kasteel met een optie voor nog een extra seizoen. Pastoor noemt Dobson een allround middenvelder.
www.auto-onderdelenshop.be
Gaat u uw seizoenkaart verlengen?
Ja, 1000%
Ik twijfel
Nee, ik ga losse kaartjes kopen
Nee, ik hou het voor gezien bij Sparta

resultaten