1-1 gelijkspel in Enschede

Het was van beide kanten erg slecht in Enschede. Twente was wel beter, want het was voetballend de slechtste wedstrijd van onze club onder leiding van Dick Advocaat. Sparta kwam onverdiend op 0-1. 3 punten hingen even in de lucht, maar 5 minuten voor tijd maakten de Tukkers de 1-1. In de allerlaatste minuut van de blessuretijd ontsnapte Sparta nog aan een nederlaag, toen een schot van Twente op de lat uiteen spatte.Door: de redactie

Voorbeschouwing FC Twente - Sparta (februari 2018)

Voor Sparta is iedere wedstrijd zo langzamerhand van cruciaal belang. Hetzelfde geldt voor FC Twente. Dat beide clubs dit weekend tegen elkaar spelen maakt de wedstrijd sportief zeer beladen: de ploeg die verliest, staat zondagavond op de laatste plek in de eredivisie. Dat biedt ook weer perspectief voor Sparta. Bij winst laat onze club de laatste plek achter zich!

Jong Sparta doet goede zaken tegen Achilles

Jong Sparta won vandaag met 2-4 bij hekkesluiter Achilles. De rood-witte youngsters stegen hiermee direct naar de 13e plek. Opvallend is overigens het gemak waarmee Jong Sparta scoort. Slechts 4 teams in de tweede divisie wisten meer doelpunten te maken.

Kramer en Nienhuis in selectie

Aanstaande zondag speelt Sparta in Enschede tegen de FC uit Twente. Het belang van deze kraker onderin de eredivisie mag duidelijk zijn. Ben je niet op de hoogte? Check dan de stand hierboven. Kramer mag gisteren dan door het spreekwoordelijke ijs gezakt zijn op de Olympische Spelen, zondag zit hij gewoon bij de Sparta-selectie. Net als Nienhuis overigens. Kortsmit en Saksela zijn de enige spelers aan Sparta zijde die ontbreken.

Danny Blind weer technisch directeur?

We hadden er bijna overheen gelezen in het AD/Rotterdams Dagblad. Op pagina 20 van de Stad en Regio-editie staat een stukje over de haast die Sparta maakt met het halen van een technische man. Daarbij een foto van Danny Blind.

www.auto-onderdelenshop.be
Gaat u uw seizoenkaart verlengen?
Ja, 1000%
Ik twijfel
Nee, ik ga losse kaartjes kopen
Nee, ik hou het voor gezien bij Sparta

resultaten