Roland Bergkamp weg bij Sparta

Roland Bergkamp verlaat Sparta. Het aflopende contract van de spits wordt niet verlengd. De 26-jarige speelde 33 wedstrijden in het rood-witte shirt.

Door: de redactie

Laros: spelersbudget moet met minimaal 50 % omhoog

In het interview waar we in het vorige artikel naar verwezen zegt Manfred Laros ook interessante dingen over de uitbreiding van het stadion en de begroting. De komende twee jaar moet onze club overleven. Dan is het bedoeling dat het stadion uitgebreid is en het spelersbudget fors gaat stijgen.

Laros: dubbelrol Pastoor evalueren

Algemeen Directeur Manfred Laros zegt in een interview met het Algemeen Dagblad vandaag dat de dubbelrol van trainer en technisch directeur van Alex Pastoor op dit moment besproken wordt. "Na het vertrek van Pim Verbeek is er veel extra druk op zijn schouders komen te liggen."

Goodwin in voorselectie van AustraliŽ

Craig Goodwin is on fire. Onze held in de laatste competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles en speler die wat betreft de voltallige ITWM-redactie altijd in de basis moet starten, is opgenomen in de voorselectie van AustraliŽ.

Stel uw vraag aan Alex Pastoor

Binnenkort gaat onze trainingsverslaggevert Semper met 10 vragen onder de arm naar trainer (en nu ook nog technisch directeur) Alex Pastoor. Denk mee. En stel uw vraag. Schroom niet en maak van uw hart geen moordkuil.
www.reservedelenstore.nl
Gaan we dan tegen ADO de broodnodige punten pakken?
Ja, de punten zijn voor ons - 52% / 183 stemmen
Ja, de punten zijn voor ons
Niet meer dan ťťn punt helaas - 11% / 39 stemmen
Niet meer dan ťťn punt helaas
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen - 37% / 128 stemmen
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen
Aantal stemmen: 350
stemmen