Falen technische staf en spelers leidt tot bekeruitschakeling

Sparta won in 1997 voor het laatst in Waalwijk. Vandaag de dag is RKC afgezakt naar de 19e plaats van de pilssssssleague en dus lag er een ideale kans om voor het eerst in 20 jaar in Waalwijk te winnen. Maar bij Sparta leek misplaatste arrogantie de boventoon te voeren. Het was ontluisterend om te zien. Een 1-0 nederlaag en terechte bekeruitschakeling is het bedroevende resultaat.

Door: de redactie

Inspiratieloos Sparta uit de beker gekegeld

In 2018 wint Sparta de beker in ieder geval niet. In Waalwijk verloor een armoedig Sparta met 1-0 tegen de nummer 19 (!) van de Jupiler League. RKC speelde naar vermogen en streed voor iedere meter grond, maar Alex Pastoor en de Sparta spelers moeten zich echter kapot schamen. Zou Pastoor in de spiegel kijken en dit ook doen, of komt er een lulverhaal? We zijn benieuwd, in ieder geval nam Sparta de wedstrijd veel te makkelijk op. Onze club kwam i..

Voorbeschouwing RKC - Sparta (beker, september 2017)

Dinsdagavond staat de eerste bekerpot van het seizoen op het programma. RKC - Sparta is het affiche. In bekerwedstrijden kan het soms spoken en niet zelden kegelt een mindere ploeg een betere ploeg uit de beker. Maar goed, als Sparta de boel niet onderschat en een normaal niveau haalt moeten 'we' natuurlijk wel gewoon een ronde verder komen.

Sparta deelt stadionverboden uit

Enkele supporters zullen een stadionverbod krijgen omdat zij een aansteker of drank naar AZ spelers wierpen. Terecht, zo'n direct stadionverbod of had eerst een waarschuwing logischer geweest?

Jong Sparta zakt naar laatste plaats

Voorafgaand aan het duel AFC - Jong Sparta was AFC de hekkesluiter van de tweede divisie. Nadat Jong Sparta het duel eerder vandaag met 0-2 verloor, is Jong Sparta nu de hekkesluiter. Met 1 punt uit 4 wedstrijden is de start van Jong Sparta dan ook ronduit slecht te noemen.

www.auto-onderdelenshop.be
Gaan we dan tegen ADO de broodnodige punten pakken?
Ja, de punten zijn voor ons - 52% / 183 stemmen
Ja, de punten zijn voor ons
Niet meer dan één punt helaas - 11% / 39 stemmen
Niet meer dan één punt helaas
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen - 37% / 128 stemmen
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen
Aantal stemmen: 350
stemmen