Sander Fischer naar Sparta

Sparta heeft deze middag een akkoord bereikt met Sander Fischer. De 28-jarige verdediger tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

Door: de redactie

Voorbeschouwing Sparta - PEC Zwolle (augustus 2017)

Onze club is nog volop bezig de selectie op orde te brengen. Deze week werd Robert Mühren gepresenteerd en de verwachting is dat Sparta minimaal nog 2 spelers zal halen. Ondertussen kreeg onze club in de eerste wedstrijd van het seizoen wel al een Venloos tikke uitgedeeld. Tijd om het Spartaanse publiek iets te laten zien en zondag in eigen huis de eerste driepunter van het seizoen binnen te slepen!

Geruchtenmachine: Van der Linden en Bel Hassani

Ineens draait de geruchtenmachine weer op volle toeren. Op diverse sites en tweets duiken ineens de namen van Jop van der Linden en Illias Bel Hassani op. De twee spelers mogen vertrekken bij AZ. Wilde geruchten in de categorie Stef Nijland? Of zit er een kern van waarheid in?

ITWM zoekt schrijftalent

Ja Spartanen, In The Winning Mood, de veel besproken, beroemde en beruchte website van en voor supporters van Sparta supporters zoekt een nieuwe medewerker(s). Ben jij die Spartaan met het talent dat we zoeken en wil je ons team komen versterken, wie weet ligt er dan een mooie kans om je CV op te vrolijken en/of je portfolio te versterken......Grijp dus die mooie kans die maar zelden voorbij komt!

Robert Mühren naar Sparta

De geruchten gingen gisteren al. Sparta zou vandaag een nieuwe (Nederlandse) spits willen presenteren. Marvin Emnes? Joey Veerman? Nee, het lijkt om Robert Mühren te gaan. De spits maakte vorig jaar nog furore bij AZ, maar werd in de winterstop verkocht aan Zulte Waregem. Daar komt het neefje van Gerrie en Arnold inmiddels niet meer in de plannen voor. Sparta troeft overigens Willem II af, de club uit Tilburg had ook interesse voor Mühren.

Update: Sparta huurt Robert Mühren voor twee jaar van Zulte Waregem

www.auto-onderdelenshop.be
Gaan we dan tegen ADO de broodnodige punten pakken?
Ja, de punten zijn voor ons - 52% / 183 stemmen
Ja, de punten zijn voor ons
Niet meer dan één punt helaas - 11% / 39 stemmen
Niet meer dan één punt helaas
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen - 37% / 128 stemmen
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen
Aantal stemmen: 350
stemmen