Jair Oosterlen sluit aan bij de selectie

Jair Oosterlen (20) sluit volgende week aan bij de Sparta-selectie. De speler van Jong SC Heerenveen is een linkervleugelverdediger. Hij is blij dat hij een kans krijgt bij onze club.Door: de redactie

Foutje!

Spartanen die van plan zijn om 6 juli naar de oefenwedstrijd tegen SSS gaan, opgelet. We ontvingen een mailtje van een van de clubmensen van SSS waarin melding wordt gemaakt van een foutje van de kant van het Algemeen Dagblad. Klik op meer voor de melding!

Staying up with Sparta

Andy Fuller, een Australische journalist die tijdens zijn verblijf in Nederland in aanraking kwam met onze club en sindsdien met het Sparta-virus besmet is geraakt, schreef in het verleden al enkele artikelen over Sparta op de site www.readingsideways.net. Onlangs verscheen wederom een artikel over Sparta en wel in de vorm van een interview met zijn landgenoot Kenny Dougall. Klik op meer voor het gesprek of klik hier om direct naar readingsideways te gaan.

Reiziger reist uit naar Amsterdam

Marcel Keizer wordt hoofdcoach van Ajax en maakt daarmee de trainersfunctie van Jong Ajax vacant. Ajax wil onze assistent-trainer Michael Reiziger hebben. RTV Rijnmond schrijft dat Reiziger al onderhandelt met de Amsterdamse club. Inmiddels is de transfer rond.

Ingezonden: De kunst van promoveren: feiten over het “Tweede Seizoen”

Sparta staat aan de vooravond van het tweede seizoen in de Eredivisie. Traditioneel schijnt dat een zwaarder jaar te worden dan het eerste seizoen op het hoogste niveau. Maar.... is dat wel zo? Spartaan Elmer Rietveld bekeek aan de hand van de statistieken van de afgelopen 12 jaar of Sparta inderdaad een moeilijk seizoen tegemoet gaat.

www.auto-onderdelenshop.be
Gaan we dan tegen ADO de broodnodige punten pakken?
Ja, de punten zijn voor ons - 52% / 183 stemmen
Ja, de punten zijn voor ons
Niet meer dan één punt helaas - 11% / 39 stemmen
Niet meer dan één punt helaas
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen - 37% / 128 stemmen
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen
Aantal stemmen: 350
stemmen