De eerste keer

Onze oproep voor nieuw schrijftalent is goed gevallen. We kregen behoorlijk wat reacties. Zo ook van Peet Burger die gelijk een ingezonden stuk mee stuurde waarbij hij voor de eerste keer op deze website met een artikel verschijnt. Hij beschrijft hoe het je kan vergaan als je voor de eerste keer Sparta bezoekt. Leeftijd maakt in zo'n geval niet uit!Door: Peet Burger

Kunstgras

Het offensief van de tegenstanders van kunstgras in de eredivisie onder leiding van journalist Sjoerd Mossou leek afgelopen week op een hoogtepunt af te stevenen. Iedereen had er wel zijn woordje over klaar. Zo ook de top archivaris Rene Schouten.

Sparta haalt Deense rechtsback

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van ITWM heeft Sparta de Deen Frederik Holst aangetrokken. Holst is rechtsback en/of middenvelder, is 22 jaar jong, kwam uit voor Brndby IF en pikt zijn potjes mee bij Jong Legoland. Sparta laat de eurootjes van de transfers van Dumfries en Van Drongelen lekker rollen. Velkommen, Frederik.

ITWM 25 jaar

ITWM bestaat 25 jaar. Van een gestencild papieren boekje in 1992 naar het supportersplatform op internet in 2017, veel zaken zijn aan de orde gekomen. We bestaan nog steeds en we oefenen als supporters invloed uit. De mening van de Sparta supporter doet er toe! Spartanen gefeliciteerd met jullie website.

Sparta huurt linksback Marfelt

Sparta heeft de Deense linksback Nicholas Marfelt gehuurd van SnderjyskE. De 22-jarige speler wordt voor n seizoen gehuurd van de Deense club.

www.auto-onderdelenshop.be
Gaan we dan tegen ADO de broodnodige punten pakken?
Ja, de punten zijn voor ons
Niet meer dan n punt helaas
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen

resultaten