Zwarte jaarcijfers, rode in competitie

Het duurde even en we zijn er nog niet uit. De jaarrekening van Sparta Rotterdam staat online. Onze club jubelt over zwarte cijfers. Dat is mooi. Maar onze financiële man gaat zich er nog eens goed in verdiepen. Na de pijltjes is het bericht van Sparta te lezen.



Door: de redactie

Afgelast.

Het sneeuwt. In Rotterdam en omstreken. Waar niet? Deze foto is van Marcel Bavelaar. Zou de wedstrijd doorgaan? We houden u op de hoogte.Om 13:00 uur is de veldkeuring. #UPDATE 13:00 ; Scheidsrechter Makkelie is niet op tijd om het veld te keuren....hij schijnt vast te zitten in het verkeer door sneeuwval

#Update 2 tm 10. Wachten. Uitstel. Wachten. Uitstel. Nee, toch niet. Doei!

Jong Sparta wint na goal in laatste minuut

Jong Sparta heeft na een (zeer) slechte competiestart inmiddels de smaak te pakken! Het team blijft punten pakken in de Tweede Divisie. Vandaag werd na een 0-1 achterstand bij rust alsnog een 2-1 overwinning behaald op TEC.

Voorbeschouwing Sparta - Vitesse (december 2017)

Omdat onze club te weinig punten heeft gehaald tegen op papier (bijna) gelijkwaardige tegenstanders, is het tijd om ook eens te verrassen tegen een ploeg dat eigenlijk een beter elftal heeft. Tegen Utrecht en PSV lukte dat niet. Tegen Vitesse -een beetje ‘niveau-Utrecht’- mogen de mannen van Pastoor een nieuwe poging wagen om 3 broodnodige punten uit het vuur te slepen.

Spartagevoel 2018

Rob Laanen, één van de lezers van deze website, die actief is in het achterlaten van reacties, stuurde een stukje in over zijn gevoel dat Sparta bij hem teweeg brengt. Een pittig ingezonden stuk waarbij zorg, maar ook loyaliteit tot uiting komen.

www.auto-onderdelenshop.be
Gaan we dan tegen ADO de broodnodige punten pakken?
Ja, de punten zijn voor ons
Niet meer dan één punt helaas
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen

resultaten