Steuntje in de rug voor Alex Pastoor

Alex Pastoor zou er volgens freelance journalist Dennis van Bergen een dictatoriaal bewind op Noord Koreaanse wijze op nahouden. Klakkeloos werd dit bericht door de hele sportmedia overgenomen terwijl de journalist die deze termen bezigden aan ons aangaf dat de term wat ongelukkig gekozen was. Vandaag krijgt Pastoor steun van een oud-werknemer van onze club die de werkwijze van Pastoor juist bejubeld.Door: de redactie

In gesprek met Dennis van Bergen (AD)

Vandaag werd er in het Algemeen Dagblad een stukje gepubliceerd over de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Ajax. Niets vreemd, want wat kranten doen na een sportwedstrijd is een verslag schrijven. Wat wel wat opmerkelijk was, was dat onze trainer dictoriale trekjes en Noord-Koreaanse praktijken verweten wordt. Hoe dat zo kwam leest u in dit stukje. ITWM sprak met Dennis van Bergen, de journalist die sinds 11 maanden onze vaste clubwacther is

Hugo Borst over Alex Pastoor en Sparta

Hugo Borst schreef voor het Algemeen Dagblad een column over Alex Pastoor en ons Sparta, dat hij het Roda JC van de Randstad noemde. "Voor Sparta is deze controlfreak ongeschikt. Ik dank hem nogmaals voor de promotie in 2016, maar na zijn ontslag zitten we nog anderhalf jaar met de gebakken peren." De hele column staat na de pijltjes.

Sparta verliest terecht van Ajax

Wat doe je in een wedstrijd waarin er alleen maar te winnen valt? Een nederlaag is ingecalculeerd? Dan probeer je als coach en team er toch alles aan te doen om wl de spaarzame kansen te pakken? Niet Sparta. Ajax werd juist geholpen aan een overigens terechte overwinning. Mede dankzij twee eigen doelpunten van Sparta werd het 4-0.

Sparta kansloos in Arena

Vooraf wisten we al dat de kans ongeveer 1,888% zou zijn dat Sparta punten zou gaan halen in Amsterdam. De voorspellingen kwamen uit.....en Sparta ging kansloos ten onder. De eerste helft was nog wel redelijk, maar door eigen doelpunten van Sanusi (1e helft) en Floranus (in de 2e helft) werd Ajax wel heel erg lekker in het zadel geholpen. Toen Breuer het veld verliet was het over en uit en mogen we Roy Kortsmit dankbaar zijn dan het slechts bi..

www.auto-onderdelenshop.be
Gaan we dan tegen ADO de broodnodige punten pakken?
Ja, de punten zijn voor ons
Niet meer dan n punt helaas
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen

resultaten