K*t-zomer

Walter vreest een zelfde zomer als in 2010. Daar waar Guyon Fernandez alles wat Sparta lief was in een luttele seconde naar de denkbeeldige hel schoot, daar kan straks een voetballer als Bartho een nieuw epistel aan toevoegen. Is deze gitzwarte gedachtegang reëel of niet. Laat het weten in jullie reactiesDoor: Walter

Te koop: kaartjes Sparta - Twente

ITWM-redacteur Frank heeft door een misverstand 15 kaartjes voor Sparta – Twente over. Met deze hartverscheurende oproep probeert hij de kaartjes te slijten. Wie helpt hem uit de brand?

Bosselaar TV: Sparta-ADO

Bosselaar TV, het lichtpuntje in de Spartaanse duisternis met meningen van échte Spartanen!

Faalangst verlamt labiel Sparta

Sparta zit na een nieuw verlies in diepe zorgen. We hebben na de 0-1 tegen Den Haag direct lijfsbehoud niet meer in eigen hand. Van de komende twee wedstrijden zullen we er minimaal één moeten winnen en dan verder hopen dat naaste concurrent Roda niet meer pakt dan 1 punt.

Voorbeschouwing Sparta - ADO

De kraker tussen ADO en Sparta staat op het programma. ADO is de ploeg in vorm. Sparta is de ploeg die net dramatische optredens tegen Excelsior en Roda achter de rug heeft. Toch is er nog niets verloren. Wint Sparta van ADO, dan is onze club weer helemaal terug in de race om plek 14 of 15. Steun de ploeg daarom Spartanen! Tijd voor weer eens een lekkere middag op Het Kasteel.
www.reservedelenstore.nl
Gaan we dan tegen ADO de broodnodige punten pakken?
Ja, de punten zijn voor ons
Niet meer dan één punt helaas
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen

resultaten