De eerste keer

Onze oproep voor nieuw schrijftalent is goed gevallen. We kregen behoorlijk wat reacties. Zo ook van Peet Burger die gelijk een ingezonden stuk mee stuurde waarbij hij voor de eerste keer op deze website met een artikel verschijnt. Hij beschrijft hoe het je kan vergaan als je voor de eerste keer Sparta bezoekt. Leeftijd maakt in zo'n geval niet uit!Door: Peet Burger

Kunstgras

Het offensief van de tegenstanders van kunstgras in de eredivisie onder leiding van journalist Sjoerd Mossou leek afgelopen week op een hoogtepunt af te stevenen. Iedereen had er wel zijn woordje over klaar. Zo ook de top archivaris Rene Schouten.

Sparta haalt Deense rechtsback

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van ITWM heeft Sparta de Deen Frederik Holst aangetrokken. Holst is rechtsback en/of middenvelder, is 22 jaar jong, kwam uit voor Bröndby IF en pikt zijn potjes mee bij Jong Legoland. Sparta laat de eurootjes van de transfers van Dumfries en Van Drongelen lekker rollen. Velkommen, Frederik.

ITWM 25 jaar

ITWM bestaat 25 jaar. Van een gestencild papieren boekje in 1992 naar het supportersplatform op internet in 2017, veel zaken zijn aan de orde gekomen. We bestaan nog steeds en we oefenen als supporters invloed uit. De mening van de Sparta supporter doet er toe! Spartanen gefeliciteerd met jullie website.

Sparta huurt linksback Marfelt

Sparta heeft de Deense linksback Nicholas Marfelt gehuurd van SönderjyskE. De 22-jarige speler wordt voor één seizoen gehuurd van de Deense club.

www.auto-onderdelenshop.be
Brogno had na lange tijd weer een basisplaats. Moet dat zo blijven?
Ja, hij moet altijd een plek bij de eerste elf krijgen - 67% / 272 stemmen
Ja, hij moet altijd een plek bij de eerste elf krijgen
Nee, vind hem meer geschikt voor de bank - 1% / 4 stemmen
Nee, vind hem meer geschikt voor de bank
Beter om dat van week tot week te bekijken. De best in vorm verkerende spelers voor zijn positie speelt - 32% / 130 stemmen
Beter om dat van week tot week te bekijken. De best in vorm verkerende spelers voor zijn positie speelt
Aantal stemmen: 406
stemmen