Spelen we in Plaswijckpark?

De spelersbus van Sparta trekt vanmiddag veel bekijks aan de Ringdijk voor speelpark Plaswijckpark. Maar trainer Dick Advocaat kan met zijn korte benen toch helemaal niet bij de trappers van de drijvende zwanen?Door: de redactie

Sparta neemt op ietwat kribbige wijze afscheid van Kramer

Michiel Kramer zal niet meer meetrainen bij Sparta. Iets wat de afgelopen dagen eigenlijk al duidelijk werd, na het beluisteren van interviews van enkele mensen.

Invallers schieten Sparta langs NAC!

Durven we al te zeggen dat we veilig zijn? Het lijkt er wel op! Op een wederom sensationele avond op Het Kasteel heeft Sparta in een zenuwslopende wedstrijd de drie punten binnen. Het lijkt strijden om plek zestien, maar het belangrijkste is toch dat we FC Twente een nieuwe dreun hebben gegeven. De hoop is levend en die zal nog even levend blijven. Geniet ondertussen van het wedstrijdverslag van de wedstrijd Sparta-NAC.

Voorbeschouwing Sparta - NAC (18 april 2018)

Spartanen, beter laat dan nooit: een voorbeschouwing op alweer een zeer belangrijke wedstrijd: NAC - Sparta. Smeer de keel en steun de ploeg massaal! Meer kunnen we ten slotte niet doen als supporters en wie weet, kan de ploeg met ‘onze’ steun thuis opnieuw een mooi resultaat behalen!

www.auto-onderdelenshop.be
Brogno had na lange tijd weer een basisplaats. Moet dat zo blijven?
Ja, hij moet altijd een plek bij de eerste elf krijgen - 67% / 272 stemmen
Ja, hij moet altijd een plek bij de eerste elf krijgen
Nee, vind hem meer geschikt voor de bank - 1% / 4 stemmen
Nee, vind hem meer geschikt voor de bank
Beter om dat van week tot week te bekijken. De best in vorm verkerende spelers voor zijn positie speelt - 32% / 130 stemmen
Beter om dat van week tot week te bekijken. De best in vorm verkerende spelers voor zijn positie speelt
Aantal stemmen: 406
stemmen