Gelijkspel tegen Club Brugge

Vandaag speelde Sparta de eerste serieuze oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onze club kwam goed voor de dag tegen de Belgische topclub Club Brugge. Het werd 1-1.

Door: de redactie

Trainen in de zomerse hitte

Semper kon gisteren en vanochtend weer eens een training bezoeken van zijn clubje Sparta. Hij schrijft over een bal in de bosjes. Een vrouw die naast hem kwam staan met haar hond. Hoe de nieuwelingen het deden en over een geblesseerde speler.

Sparta ontvangt tonnen na transfer Willems

Sparta kan deze zomer wellicht een flink bedrag tegemoet zien voor Van Drongelen, maar in ieder geval is de transfer van Jetro Willems naar Eintracht Frankfurt inmiddels bijna afgerond, en Sparta krijgt een percentage van de transfersom.

Feyenoord toont interesse in Van Drongelen

Feyenoord heeft interesse in Rick van Drongelen. Martin van Geel heeft bevestigd dat Rick van Drongelen in beeld is bij de club uit Rotterdam-Zuid, zo meldt het AD.

Dobson (19) van West Ham naar Sparta

Sparta Rotterdam en West Ham United hebben overeenstemming bereikt over de transfer van George Dobson. De 19-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen op Het Kasteel met een optie voor nog een extra seizoen. Pastoor noemt Dobson een allround middenvelder.
www.auto-onderdelenshop.be
Brogno had na lange tijd weer een basisplaats. Moet dat zo blijven?
Ja, hij moet altijd een plek bij de eerste elf krijgen - 67% / 272 stemmen
Ja, hij moet altijd een plek bij de eerste elf krijgen
Nee, vind hem meer geschikt voor de bank - 1% / 4 stemmen
Nee, vind hem meer geschikt voor de bank
Beter om dat van week tot week te bekijken. De best in vorm verkerende spelers voor zijn positie speelt - 32% / 130 stemmen
Beter om dat van week tot week te bekijken. De best in vorm verkerende spelers voor zijn positie speelt
Aantal stemmen: 406
stemmen