Op naar Alkmaar!

Zaterdag speelt onze club uit tegen AZ. Op papier een moeilijk pot natuurlijk, maar het potje van vorig jaar - toen Sparta een punt mee nam uit Alkmaar - geeft maar aan dat we bij voorbaat niet per se kansloos zijn.

Door: de redactie

1-1 gelijkspel in Enschede

Het was van beide kanten erg slecht in Enschede. Twente was wel beter, want het was voetballend de slechtste wedstrijd van onze club onder leiding van Dick Advocaat. Sparta kwam onverdiend op 0-1. 3 punten hingen even in de lucht, maar 5 minuten voor tijd maakten de Tukkers de 1-1. In de allerlaatste minuut van de blessuretijd ontsnapte Sparta nog aan een nederlaag, toen een schot van Twente op de lat uiteen spatte.

Voorbeschouwing FC Twente - Sparta (februari 2018)

Voor Sparta is iedere wedstrijd zo langzamerhand van cruciaal belang. Hetzelfde geldt voor FC Twente. Dat beide clubs dit weekend tegen elkaar spelen maakt de wedstrijd sportief zeer beladen: de ploeg die verliest, staat zondagavond op de laatste plek in de eredivisie. Dat biedt ook weer perspectief voor Sparta. Bij winst laat onze club de laatste plek achter zich!

Jong Sparta doet goede zaken tegen Achilles

Jong Sparta won vandaag met 2-4 bij hekkesluiter Achilles. De rood-witte youngsters stegen hiermee direct naar de 13e plek. Opvallend is overigens het gemak waarmee Jong Sparta scoort. Slechts 4 teams in de tweede divisie wisten meer doelpunten te maken.

Kramer en Nienhuis in selectie

Aanstaande zondag speelt Sparta in Enschede tegen de FC uit Twente. Het belang van deze kraker onderin de eredivisie mag duidelijk zijn. Ben je niet op de hoogte? Check dan de stand hierboven. Kramer mag gisteren dan door het spreekwoordelijke ijs gezakt zijn op de Olympische Spelen, zondag zit hij gewoon bij de Sparta-selectie. Net als Nienhuis overigens. Kortsmit en Saksela zijn de enige spelers aan Sparta zijde die ontbreken.
www.auto-onderdelenshop.be
Brogno had na lange tijd weer een basisplaats. Moet dat zo blijven?
Ja, hij moet altijd een plek bij de eerste elf krijgen
Nee, vind hem meer geschikt voor de bank
Beter om dat van week tot week te bekijken. De best in vorm verkerende spelers voor zijn positie speelt

resultaten