Robert Mühren naar Sparta?

De geruchten gingen gisteren al. Sparta zou vandaag een nieuwe (Nederlandse) spits willen presenteren. Marvin Emnes? Joey Veerman? Nee, het lijkt om Robert Mühren te gaan. De spits maakte vorig jaar nog furore bij AZ, maar werd in de winterstop verkocht aan Zulte Waregem. Daar komt het neefje van Gerrie en Arnold inmiddels niet meer in de plannen voor. Sparta troeft overigens Willem II af, de club uit Tilburg had ook interesse voor Mühren.

Door: de redactie

ITWM zoekt schrijftalent

Ja Spartanen, In The Winning Mood, de veel besproken, beroemde en beruchte website van en voor supporters van Sparta supporters zoekt een nieuwe medewerker(s). Ben jij die Spartaan met het talent dat we zoeken en wil je ons team komen versterken, wie weet ligt er dan een mooie kans om je CV op te vrolijken en/of je portfolio te versterken......Grijp dus die mooie kans die maar zelden voorbij komt!

Eerste wedstrijd op Het Kasteel onder leiding van Lindhout

Voordat de transfermarkt op 1 september sluit moet Sparta – na de valse start in Venlo – punten zien te pakken tegen Zwolle en NAC. Aanstaande zondag zal Sparta – PEC, de eerste thuiswedstrijd van onze club dit seizoen, onder de wellicht bezielende leiding staan van Allard Lindhout.

Pastoor is een controlfreak en slaat door

AD-verslaggever Dennis van Bergen grijpt de tweet van Mevrouw Brogno, Beverlly van Petegem, aan voor een kritisch artikel over het functioneren van Alex Pastoor. Alex is een controlfreak, slaat daar met enige regelmaat in door, duldt geen kritiek en ligt in verschillende geledingen binnen de club niet lekker. Aldus Van Bergen. Stemmingmakerij of de vinger op de zere plek? Roept u maar.

Sparta - PEC nog niet uitverkocht

Daar waar de wedstrijden van Sparta vorig seizoen bijna allemaal uitverkocht waren maakt Sparta vandaag melding dat alleen de Denis Neville Tribune is uitverkocht. Voor de andere tribunes zijn nog ca. 450 kaarten te koop.
www.auto-onderdelenshop.be
Brogno had na lange tijd weer een basisplaats. Moet dat zo blijven?
Ja, hij moet altijd een plek bij de eerste elf krijgen
Nee, vind hem meer geschikt voor de bank
Beter om dat van week tot week te bekijken. De best in vorm verkerende spelers voor zijn positie speelt

resultaten