Scoutingsteam Sparta op sterkte

Sparta Rotterdam heeft een vijftal scouts aangesteld. Aad Andriessen, Ger Bruijs, Frank Franken, Adri van Tiggelen en René de Hoon zullen in dienst treden en de scoutingsstaf vormen.

Door: de redactie

Virtueel schema nacompetitie play-offs

Gaat Sparta rechtstreeks degraderen? Komt er een rood-witte Houdini-act en wordt onze club 15e? Of gaan we de play-offs om promotie / degradatie in? Misschien is er op 29 april al uitsluitsel. Anders weten we meer meer meer meer meer op 6 mei.

Bosselaar TV na overwinning tegen NAC

De mannen (waar zijn de vrouwen?) van Bosselaar TV maakten eindelijk weer eens een aflevering van Bosselaar TV in zomerse temperaturen. Lekker nagenieten dus van het hete avondje Sparta-NAC.

Hart onder de riem voor Ahannach

Soufyan Ahannach raakte tegen NAC ernstig geblesseerd. Een dubbele beenbreuk maar liefst. We wensen hem vanaf deze plek veel sterkte toe! Een aantal supporters kwamen op het idee om hem een hart onder de riemen te steken met een 'good old' kaarten actie.

Spelen we in Plaswijckpark?

De spelersbus van Sparta trekt vanmiddag veel bekijks aan de Ringdijk voor speelpark Plaswijckpark. Maar trainer Dick Advocaat kan met zijn korte benen toch helemaal niet bij de trappers van de drijvende zwanen?
www.auto-onderdelenshop.be
Brogno had na lange tijd weer een basisplaats. Moet dat zo blijven?
Ja, hij moet altijd een plek bij de eerste elf krijgen
Nee, vind hem meer geschikt voor de bank
Beter om dat van week tot week te bekijken. De best in vorm verkerende spelers voor zijn positie speelt

resultaten