Zaterdag 02 September 2017 - 10:11

Voorrang voor meest trouwe uitsupporters bij ADO-uit

Vorig seizoen heeft Sparta het systeem van loyaliteitspunten ge´ntroduceerd. Hierdoor krijgen de meeste trouwe uitsupporters voorrang bij populaire uitwedstrijden, zoals Excelsior-uit en ADO-uit.

ADO - Sparta begint zaterdag 23 september om 20:45 uur. Lekker dichtbij tegen een concurrent; dat uitvakkie (slechts 500 man kunnen erin) moet natuurlijk volledig uitverkocht raken!

In het vorige topic besteedden we er al even aandacht aan, maar vandaag, zaterdag 2 september om 11:00 uur begint de verkoop voor ADO-uit voor mensen met meer dan 15 loyaliteitspunten. Je kan dan 1 kaart per (S)CC van Sparta kopen.

Vanaf dinsdag 5 september, 11:00 uur kunnen alle overige bezitterers van een Sparta (S)CC een kaartje kopen. Naar verwachting zijn er dinsdag nog wel kaarten over, dus heb je niet genoeg loyaliteitspunten....wees er dinsdag op tijd bij en scoor een ticket voor ADO-uit + een loyaliteitspunt.

De prijzen zijn best aantrekkelijk. Er zijn 175 kaarten van 13,00 euro beschikbaar voor mensen die met de auto willen.

De buscombi kost 19,50 euro (busreis, inclusief ticket), maar leden van de SV krijgen natuurlijk weer 5 euro korting en jeugdleden zelfs een tientje. Prima te doen dus! Korting voor de busreis wordt zoals altijd verrekend in het supportershome en de bussen vertrekken om 19:15 uur vanaf het supportershome.Share |
comments powered by Disqus