Woensdag 22 November 2017 - 14:15

Twee versterkingen voor Sparta in winterstop

Redacteur Chris Tempelman van voetbalweekblad VI laat vandaag via de VI website weten dat Leo Beenhakker op zoek is naar twee nieuwe spelers. Deze kwaliteitsinjectie moet in de winterstop aan de Sparta selectie toegevoegd worden.

De journalist stelt ook dat de rol van de deze zomer aangetrokken Volas is uitgespeeld en deze mag vertrekken. Daarnaast, aldus Tempelman, kunnen Vriends en van Moorsel het ook vergeten. Let op: dit zijn geen feiten of uitspraken van wie dan ook bij Sparta maar de aanname van de journalist zelf. Spelletje hoe maak je nieuws dat nog niet bestaat?

Naast de aannames die Tempelman doet staan wel wat quotes van Pastoor. Deze zetten we dan ook maar even onder de noemer echt nieuws:

  • Pastoor is nog niet bezig met het aflopen van zijn contract maar wil bij Sparta de dobber recht houden en daar zijn aandacht aan besteden.
  • Er is in tegenstelling tot vroeger geen houdbaarheidsdatum voor trainers. Vroeger liepen er bij een club veel meer spelers rond die lang aan de club verbonden waren. Tegenwoordig is het elkaar fris houden

Als laatste meldt Laros dat er in januari meer duidelijkheid is over hoe Sparta verder gaat waarbij de structuur het belangrijkste is.

Wil je het hele stukje lezen? Klik dan HIERShare |
comments powered by Disqus