Zondag 15 Januari 2017 - 17:21

Punt voor Jong Sparta tegen TEC

Jong Sparta heeft in eigen huis gelijkgespeeld tegen T.E.C. De ploeg van trainer Ole Tobiasen kwam in de beginfase al tweemaal op voorsprong, maar zag deze in de tweede helft weggewerkt worden.

Mathias Pogba had slechts een minuut nodig om uit een hoekschop van Ilias Alhaft de score te openen. De tweede hoekschop van de snelle buitenspeler, nog geen drie minuten later, bleek eveneens gevaarlijk, maar de kopbal van Abdul Bai Kamara werd van de lijn gehaald. Meteen hierna was het aan de overkant raak, via Gianluca Maria.

Jong Sparta liet zich hierdoor niet in de war brengen en nam het initiatief in handen en kreeg enkele kansen om de voorsprong in ere te herstellen, zo waren onder meer Finn Stokkers (knappe redding keeper) en Pogba (lat) dichtbij. Alhaft zou zelf voor de 2-1 tekenen, door een bal vanaf de rand van het zestienmetergebied in de kruising te krullen. De thuisploeg bleef de bovenliggende partij, al verzuimde het dit om te zetten in een grotere score.

Na de pauze waren de ploegen aan elkaar gewaagd, wat de amusementswaarde niet ten goede kwam. Matthijs van Gessel zou snel voor 2-2 tekenen, waarna grote kansen bij beide doelen schaars werden. In de slotfase was Ugur Altintas nog wel tweemal dicht bij de winnende, zo raakte hij de lat uit een vrije trap, maar de gelijke stand bleef op het bord.

Bron: www.sparta-rotterdam.nlShare |
comments powered by Disqus