Donderdag 24 Oktober 2019 - 06:33

Met deze gadgets wordt voetbal kijken nóg leuker!

ADVERTORIAL

Voetbal is een van de populairste sporten ter wereld. Speel je het niet, dan kijk je het wel, althans zo lijkt het bijna. Ter ontspanning een heerlijke pot voetbal kijken is geweldig. Samen mopperen op de keeper die weer die makkelijke bal niet houdt of op de spits die maar niet tot scoren komt. Er gaan nogal wat emoties met voetbal gepaard. Leuk om met vrienden en familie te kijken, onder het genot van een hapje en een drankje. Met de volgende gadgets wordt het kijken van een voetbalwedstrijd nóg leuker.

Ijskoud, wanneer jij dat wil

De grootste voetbaltoernooien vinden in de zomer plaats. Het is voor het Nederlands elftal dan wel alweer een tijd geleden dat ze meededen op een EK of een WK, maar we hopen er natuurlijk de volgende keer weer bij te zijn. Met mooi weer kijk je wellicht buiten met je vrienden naar de prestaties op het WK of EK. Een lekker koel drankje erbij en genieten maar. Ben je vergeten om het drinken koud te zetten? Geen probleem wanneer je een Wine Chiller hebt. De Wine Chiller bewaar je standaard in de vriezer, waardoor deze altijd koud en klaar voor gebruik is. Wil je direct een ijskoud glas drinken? Plaats dan de Wine Chiller direct uit je vriezer op je glas en schenk het drinken erdoor. Je drinken is direct ijskoud.

Voetbal apps

Wil je extra spanning bij de wedstrijd, probeer dan eens sportwedden. Door in te zetten op die ene voetbalwedstrijd kijk je met nog meer passie. Er hangt immers nog meer van af dan alleen de eer van je favoriete team. Kijk je buiten de deur, dan is hier vaak wel een mobieleapp voor beschikbaar. Moet je de wedstrijd dan net missen vanwege andere verplichtingen? Geen probleem als je de app van FOX Sports download. Heb je een abonnement bij FOX Sports dan kun jij overal waar je wilt via de app voetbal kijken, ook tijdens die verjaardag waar je wel heen moet. Hoe je niet perse de wedstrijd te kijken maar wil je wel op de hoogte blijven van alle belangrijke momenten? Dan zijn er ook een heleboel andere apps die handig zijn om te downloaden. Je markeert gewoon de wedstrijden die je wilt volgen als favoriet en je krijgt bij ieder doelpunt een melding. Denk hierbij aan apps als Voetbalzone en Livescore.

Te weinig stoelen?

Voetbalverbroedert en heb jij dan ook altijd veel vrienden over de vloer wanneer er voetbal op TV is? Of komen vrienden spontaan even gezellig aanwaaien en heb je te weinig stoelen voor iedereen om te zitten? Een kratstoel is dan perfect. Een kratstoel neemt weinig ruimte in wanneer je deze niet gebruikt en het is dan ideaal om achter de hand te hebben wanneer er onverwachts vrienden voetbal komen kijken. Het enige wat je hoeft te doen, is een bierkrat kantelen en de zitting er op te bevestigen. En als je goed oplet, zie je dat er ook nog een flesopener voor je bierflesje in zit. Voor de laatkomers zal het dan ook geen straf zijn om op zo’n leuke kratstoel te moeten zitten.Share |
comments powered by Disqus