Dinsdag 13 November 2018 - 10:27

Lars staat frontaal op Linda

Wie had ooit gedacht dat ITWM uit de Linda gaat citeren. Na Victoria Koblenko (vriendin van oud-speler Yevgeni Levchenko), is ITWM Boulevard een stille dood gestorven. Met de komst van onze aanvoerder en scorende spits Lars Veldwijk heeft deze site weer een freelance showverslaggever aangetrokken, omdat de vriendin van Lars, Monica Geuze, voor genoeg shownieuws zorgt. Zo staat het lieftallig paar met hun dochtertje op de cover van het Winterboek van Linda Meiden.

---------------------------------------------------------------------

Monica Geuze en Lars Veldwijk bij eerste 'family-shoot': 'Er zijn momenten dat je gek wordt'

Na het LINDA.meiden Zomerboek kon-ie natuurlijk niet achterblijven: ons allereerste LINDA.meiden Winterboek, met niemand minder dan Monica Geuze op de cover. Mét dochter Zara-Lizzy.

12.11.2018 | 18:00 uur | Helen Vis

En daarmee is Monica’s allereerste family-shoot een feit. Wij geven alvast een voorproefje.

Vandaag precies vier maanden geleden is dochter Zara-Lizzy geboren. “Het moment vastleggen is natuurlijk heel leuk, omdat ze nu nog zo klein is”, vertelt Monica over deze shoot. Ze is dol op haar ‘baby-zusje’, zoals ze haar dochter regelmatig noemt: “Ik vind dat gewoon lief.” Het ouderschap valt Lars wel eens zwaar: “Er zijn momenten dat je gek wordt, maar dat hoort er gewoon bij.” De ouders moeten soms dan ook nog een goede balans in hun taakverdeling zien te vinden, maar één ding weet Monica zeker: “Ik hoop dat ik ooit tachtig met Lars kan worden.”

Het LINDA.meiden Winterboek is vanaf 14 november in de winkels verkrijgbaar, morgen ligt-ie bij abonnees op de mat.

Bron: Lindanieuws.nl

----------------------------Share |
comments powered by Disqus