Donderdag 28 September 2017 - 09:35

Kaartverkoop derby begint zaterdagochtend

De onder Spartanen populaire maar eveneens gevreesde derby tegen Excelsior komt er weer aan. Over net meer dan drie weken, op 21 oktober a.s. staat de editie van deze derby op het Kralingse Woudestein op het programma. De voorverkoop voor kaarten op het uitvak voor deze kraker begint a.s. zaterdagochtend 30 september om 11:00 uur.

Uiteraard zullen naar verwachting er ook veel Spartanen op de andere tribunes van het kleinste stadion in de Eredivisie plaatsnemen, voor het uitvak zijn immers maar 400 kaarten beschikbaar.

Deze zullen in eerste instantie aan Sparta supporters verkocht worden die 12 of meer loyaliteitspunten zijn toebedeeld. Best vreemd, want bij ADO uit moest men 14 punten bijeen gesprokkeld hebben. Erg transparant lijkt het systeem van loyaliteitspunten dan ook nog niet.

Heb je onvoldoende loyaliteitspunten dan ben je pas aan de beurt op 1 oktober. Dan gaat, als er nog kaarten over zijn, de rest van de kaarten in de voorverkoop. Wees er dus tijdig bij....

Verder is het goed te weten dat er geen sprake is van een verplichte buscombi naar Kralingen. Vorig seizoen liepen er wat zaken uit de hand omdat een aantal heethoofden zich wilden laten gelden. Ongewenst gedrag en te gek voor woorden natuurlijk. Complimenten aan de autoriteiten en clubleiding(en) om i.p.v. een ieder te straffen om verplicht met de bus te gaan er gewoon gekozen is voor eigen vervoer. We kunnen dus te voet, met de fiets fiets, met het OV, met de auto of te paard naar deze uitwedstrijd!

Meer info op spartakaartje.nlShare |
comments powered by Disqus