Zondag 09 April 2017 - 16:03

Jong Sparta niet verder dan 1-1

Aan de zegereeks van 6 wedstrijden op rij van Jong Sparta is een einde gekomen. De mannen van Ole Tobiasen kwamen tegen de Koninklijke HFC niet verder dan 1-1. De Spartaanse goal werd gescoord door Ache.

De zegereeks van Jong Sparta Rotterdam is geŽindigd in Haarlem, waar de Koninklijke HFC de beloftenploeg van Sparta op 1-1 hield.

In de eerste helft in de Noord-Hollandse hoofdstad was het weer aantrekkelijker dan de wedstrijd, die allerminst enerverend was. Beide ploegen konden nauwelijks tot kansen komen en de 0-0-ruststand was een erg logische. Deze hield na de pauze niet lang stand, want al na vijf minuten vond IvŠn Calero Ruiz het hoofd van Ragnar Ache, die voor zijn vijfde goal in de laatste vijf Tweede Divisie-duels tekende.

De tweede helft zou hierna interessanter blijken dan de eerste was, met een HFC en Jong Sparta dat allebei in fases de bovenliggende partij was. De meesten hiervan waren voor de thuisclub, dat een kwartier voor tijd de gelijkmaker aan liet tekenen, nadat Carlos Opoku vanaf elf meter zijn kalmte bewaarde en Ricardo Kieboom de verkeerde hoek in stuurde. Deze stand viel ook na afloop op het scorebord te lezen zijn, omdat de treffer die invaller Lovette Felicia in de blessuretijd voor zijn rekening nam geannuleerd werd, wegens buitenspel.

Bron: www.sparta-rotterdam.nlShare |
comments powered by Disqus