Vrijdag 03 Maart 2017 - 13:11

Ingezonden: ergeren

Ik erger me al maanden kapot aan het ***voetbal van Sparta. Corners lukken niet. Inworpen lukken niet. Overspelen lukt niet. Aanvallen lukt niet, want er komt niemand mee. Balbezit lukt niet, 3 seconden max, een duwtje en weg is de bal. Niemand loopt vrij. Tegenstanders, twee of drie, proberen te passeren binnendoor, de lange ballen van Kortsmit, stuk voor stuk weggevers.
Breuer die de bal ook maar wegpeunt. Om je kapot te schamen. Wat een ******** zeg!

Als je nou ****** in 1 wedstrijd 3 corners *****t, dan sta je toch de rest van de week van 8 tot 8 op het veld om te OEFENEN? **********s.

Als je nou als trainer ziet dat in 1 wedstrijd meerdere inworpen (!) bij de tegenstander terecht komen, dan ga je toch de rest van de week van 8 tot 8 het veld op om te TRAINEN zodat dit nooit, NOOIT meer gebeurt. Luie gemakzuchtige arrogante *******.

Als je als speler nou constateert dat je passes niet aankomen, dan ga je toch de rest van de week van 8 tot 8 het veld op om net zolang te OEFENEN tot het altijd goedgaat? Luie honden.

Als je dan een keer, per,ongeluk toevallig, de bal hebt, en bij het allereerste fysieke contactje ben je de bal weer kwijt, dan ga je toch, naast je je HELEMAAL KAPOT TE SCHAMEN, de rest van de week van 8 tot 8 het veld op om te zorgen dat dit je NOOIT MEER overkomt? Eerloze ******.

Als je als trainer nou ziet dat een 'aanvaller' ALLEEN naar voren moet, omdat er NIEMAND mee komt, dan laat je je selectie de rest van de week toch van 8 tot 8 aanvallen INSLIJPEN zodat dit NOOIT MEER voorkomt? Blinde halve zool.

Als je nou constateert dat je keeper eindeloos de bal wegpeunt, als een KIP ZONDER KOP, zo in de benen van de tegenstander, dan ga je toch de volgende ochtend, van 8 tot 8, zorgen voor een OPBOUW, zodat je aanvalt, balbezit houdt en scorend vermogen creert? Lamlendige *******.

Jullie mogen je echt kapot schamen, wat een SCHANDE zeg. Hebben we eindelijk dat jarenlange gezeik van die Vloet achter de rug, een ellende voor de club die ik toch beschouw als overmacht, KRIJGEN WE DIT! Labbekakkerige luie gemakzuchtige slapjanigheid. Visieloos ***** in de rondte.
We doen maar wat en we zien wel waar het schip strand, overgoten met oeverloos gezeik over 'het Proces'. GADVERDAMME, ik slaap hier niet van, echt. Stelletje KLAPLOPERS.

Ga trainen, doe iets, hou je aan je afspraken of rot anders lekker op! Sorry voor m'n *********, maar ik verwoord precies hoe ik over de huidige gang van zaken denk. Het zal toch niet dat we door een totaal gebrek aan visie, door totale apathie, weer in de Jupiler verdwijnen? Een grote schande is deze AANFLUITING. Doe gewoon wat je moet doen. Net als iedereen. Ik heb het niet over mislukte aankopen, je weet niet hoe iemand zich ontwikkelt, maar wel over de gewone, elementaire BASISVAARDIGHEDEN, dr kun je wel iets aan doen. Heb gewoon je zaakjes voor elkaar. Is dat nou teveel gevraagd?

Ook een column schrijven of anderssoortige bijdrage leveren? We maken er graag plaats voor vrij! Stuur je bijdrage naar: itwmredactie@hotmail.nlShare |
comments powered by Disqus